| Autor |
Wiadomość |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-22, 10:55 sciany!!!!
|

|
|
Mam wiekla prosbe--jestescie zawsze tak pomocni moze i ktos mi pomoze ??Chce pomalowac sciany w moim calym mieszkaniu-tylko ze nie interesuja mnie pomalowac i juz Nie lubie monotoni moje sciany musza miec cos!!! i tego cos wlasnie potrzebuje
Nie wiem czemu ale moje pomysly ulecialy gdzies tak wiec potrzebuje pomocnych linkow z pomyslami na udekorowanie scian!!
Bede bardzo wdzieczna i uklonie sie za kazdym razem gdy mi ktos pomoze i zaznacze oczywiscie "pomogl"-dla zbieraczy znaczkow
Ps. chyba juz wiosna wiec chce zabrac sie do pracy ale bez Waszej pomocy nie uda mi sie!!! |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-22, 11:43
|

|
|
Moglabys napisac prosze,co sadzisz o tej stronie?Dzieki z gory
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-22, 12:05
|

|
|
Chyba zapomnialas dolaczyc adresu strony... |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-22, 12:13
|

|
|
| baranek napisał/a: | Chyba zapomnialas dolaczyc adresu strony... |
Przeslalam ten adres Marzenie na priv.,nie wiem,czy moge oficjalnie ten adres podac ,to jest adres kolegi,ktory maluje i jesli sie zgodzi,to moge ten adres na Forum udostepnic,a poki co.................. |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-22, 15:26 Re: sciany!!!!
|

|
|
| marzena napisał/a: | Nie lubie monotoni moje sciany musza miec cos!!! i tego cos wlasnie potrzebuje
|
może zaproś tych co się grafitti parają? oni za bóg zapłać ozdobią całe mieszkanie. |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-22, 19:02
|

|
|
... albo zrob jedno spotkanko dzieciowe u siebie! |
|
|
|
 |
misia11
Dyskutant misia

|
Wysłany: 2006-03-22, 21:34
|

|
|
ja mam ciekawa ksiazke o malowaniu scian ,moge pozyczyc
do mkobietz pracujacej:
o co chodzi w tym tekscie ze spotkankiem dzieciowym,bo mam poczucie humoru,ale tego niezrozumialam
pozdrawiam
m |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-22, 23:47
|

|
|
Mysle, ze dla dzieciakow biale sciany do zagospodarowania to czysty raj! Ale na serio to to nie bylo, Misiu! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-28, 09:27
|

|
|
Marzena jest wiele sposobow na fajne sciany, wiele zalezy od odwagi i kreatywnosci. Ja chce w tym roku namalowac dwa freski na scinach, jeden okolo metr x poltora a drugi od podlogi do sufitu. Wszystko bedzie w jednym kolorze maloweane od szablonu. Musze tylko "na sucho" zobaczyc jak to bedzie wygladalo, zeby pozniej nie zalowac.
Strasznie podobaja mi sie surowe cegly, ale to juz bedzie w nastepnym mieszkaniu
Na pewno masz TV4, w niedziele o godz.12.30 (powtórki: piątek godz. 13.00, sobota godz. 8.30) jest "Dekoratornia". Dziewczyny maja bardzo fajne pomysly, moze cos podpowiedza |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-30, 10:51
|

|
|
Hej!!
Nie bylo mnie w Berlinie wiec sie nie odzywalam!
Malgosiu nic na priva nie dostalam wiec nie powiem czy mi sie podobalo!
Kamila dekoratornia nie jest w moim stylu nie podoba mi sie ten program
Misia chetnie ksiazke sobie pozycze
Szkoda ze nikt mi zadnych linkow nie przeslal z propozycjami!
Ale z gory dzieki za odzew! |
|
|
|
 |
Robert
Bardzo czesto tu bywa

|
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-03-30, 12:44
|

|
|
@Marzena
wyslalam Ci ponownie na priva ten adres,moze tym razem klapnie
@Kamila
swietna ta strona,ktora podalas i rowniez suuuuper sa Twoje nowe zdjecia,slowa uznania |
|
|
|
 |
Mallory30
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-04-03, 22:14
|

|
|
Fantastyczna stronka, Kama! Az mnie zainspirowalo i kombinuje cos do mojej sypialni... Kurcze, moze by sobie cos wydrukowac w duzym formacie i ladnie nakleic? Masz konkretnie do tego jeszcze pomysl na realizacje techniczna tego przedsiewziecia? Jak bym wiedziala, ze bede tu mieszkac kolejne 10 lat, to bym sobie aerografem namalowala... ale az tyle czasu chwilowo to niemam |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-04-05, 12:19
|

|
|
Malgorzata dzieki
Mallory nie wiem jeszcze, prawdopodobnie bede malowac wedlug szablonu. Mam juz dwa wzory, ktore nadaja sie na szablon. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
mama
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2006-05-12, 22:31 Airbrush - sciany
|

|
|
| Mallory30 napisał/a: | | aerografem namalowala... |
Mozesz mi Mallory30 zdradzic jakiego rodzaju farbami sie maluje na scianie ?
Czy to nadaja sie do tego takie jak do karoserii ?
Nie moge za bardzo nic znalezc w necie o scianach poza fotami scian i firmami, ktore na tym zarabiaja. |
|
|
|
 |
Mallory30
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-05-29, 23:53
|

|
|
Mozesz do Aerografu uzyc emalii ftalowej (troche mi sie pozapominalo...) jako bazy - kolor bialy i dokupic pare malych buteleczek podstawowych barwnikow (lub tylko tych co Cie interesuja) i w sloiczkach przygotowywac mieszanki. Musisz jednak rozcienczyc sporo rozcienczalnikiem bo sobie zapchasz Aerograf. Jesli interesuja Cie mniej szkodliwe farby to musisz sie sama zorientowac.
Ps. proponuje uzywac maski ochronnej na buzie zeby sie nie nawdychac. Ja uzywalam tez na oczy bo po pierwszym razie mialam problemy. |
|
|
|
 |
mama
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2006-05-30, 17:07
|

|
|
Dziekuje za odpowiedz. Sama sie jeszcze doinformuje co i jak nim wypsikam sciany.
O masce na buzie wiem, a na oczy nie slyszalam dlatego dzieki za ten tip. Okulary ochronne sobie kupie. |
|
|
|
 |
|
|