| Autor |
Wiadomość |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-11, 08:03 Szukam fotomodeli.
|

|
|
Pilnie szukam osob, ktore zapozuja za darmo do zdjec. Potrzebna mi kobieta i facet, moze byc para. Mam do zrobienia cztery plakaty reklamujace wymyslona przeze mnie marke dzinsow. Ta kampania reklamowa to bardzo wazny projekt do szkoly i nie ma charakteru komercyjnego dlatego poszukuje darmowych modeli Ale w ramach rekompensaty za trud i poswiecony czas moge zrobic sesje zdjeciowa (po egzaminie, gdy opadna emocje i kurz )
Konkretnych pomyslow na zdjecia jeszcze nie mam, ale chcialabym je zrobic w opuszczonym domu lub na dachu (plaskim, nie spadzistym). Do tego projektu nie chce robic zdjec studyjnych.
Wrazie pytan piszcie tutaj lub na PW/meil/gg.
P.S. Temat zakladam tutaj, bo w ogloszeniach nie mozna odpowiadac, mam nadzieje ze nikt nie bedzie mial mi tego za zle. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-12, 16:42
|

|
|
Dzieki wielkie wszystkim za odzew. Do tej pory zglosilo sie 11 osob (w tym 4 pary )
W niedziele wyrusze na poszukiwanie fajnych miejsc, ktore nadawalyby sie do zdjec.
Jezeli ktos jeszcze chce dolaczyc to piszcie smialo.
Kamila |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-12, 16:42
|

|
|
Dzieki wielkie wszystkim za odzew. Do tej pory zglosilo sie 11 osob (w tym 4 pary )
W niedziele wyrusze na poszukiwanie fajnych miejsc, ktore nadawalyby sie do zdjec.
Jezeli ktos jeszcze chce dolaczyc to piszcie smialo.
Kamila |
|
|
|
 |
|
|