|
szukam hurtowni chemii niemieckiej-pomocy
| Autor |
Wiadomość |
desia79
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-16, 21:22 szukam hurtowni chemii niemieckiej-pomocy
|

|
|
| Witam wszystkich.Jestem z Wielkopolski,otwieram malutki przydomowy sklepik zrobiony z garażu i chciałabym tam mieć chemię niemiecką.Niestety w Polsce wszystkie pseudo-hurtownie chemii niemieckiej sprzedają towar,który niewiele ma wspólnego z oryginalnymi produktami.Pomóżcie proszę jesli znacie jakieś hurtownie jak najbliżej granicy,ale po stronie niemieckiej,mam nip europejski,więc nie ma problemu z zakupem towaru.Podobno w realu nie mam co kupować,bo tam polakom sprzedają do 5 sztuk.Proszę pomózcie nie mam kontaktów,nie jestem majętna aby płacić za informacje,które i tak nie wiem czy byłyby prawdziwe,pozdrawiam Was wszystkich serdecznie.Natalia |
|
|
|
 |
Jasiek_zNRW
Nowy

|
Wysłany: 2011-11-14, 13:29
|

|
|
a ceny z Metro ci nie odpowiadają? zobacz np. w http://www.metro24.de/pag...ktuelle_Werbung
w sumie w Niemczech nie ma czegoś takiego, jak hurtownie, bo tu nie ma sklepików, a markety mają swoje sieci dystrybucyjne. |
|
|
|
 |
dorotaO
Nowy

|
Wysłany: 2012-02-25, 14:57
|

|
|
| a czy oprócz Metro jest coś innego? I jak znaleźć sieci dystrybucyjne? Siedzę już kilka dni w google i naprawdę jest bardzo trudno wyszukać coś co odpowiadało by polskiej hurtowni chemii gospodarczej. Może ktoś by pomógł - dziękuję. |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-02-25, 15:37
|

|
|
| Jasiek_zNRW napisał/a: | | w sumie w Niemczech nie ma czegoś takiego, jak hurtownie, |
Rzeczywiscie? Nie ma hurtowni?
Szukaj pod Grosshandel. |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|