| Autor |
Wiadomość |
Kamila
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
cyganka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-01, 20:20
|

|
|
| ja tez jestem chetna moje dziecko chodzi do polskiej szkoly wiec tam moge tez rozwiesic plakaty przyslij mi na emeila zdjecie i co ma byc na tym plakacie .....trzymaj sie |
_________________ Nie kłóć się z głupim bo najpierw zaniży cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem:) |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-01, 20:39
|

|
|
| cyganka napisał/a: | | ja tez jestem chetna moje dziecko chodzi do polskiej szkoly wiec tam moge tez rozwiesic plakaty przyslij mi na emeila zdjecie i co ma byc na tym plakacie .....trzymaj sie |
http://kamilaszczesniak.com/vermmist.jpg |
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-01, 20:46
|

|
|
Wszysztko jest ok, ale z tym plakatowaniem to lepiej sie zapytac na polizei, gdzie wolno, a gdzie nie.
Rowniez Polizei robi pod swoim kontem ogloszenia i zamieszcza je na stronie Polizei w dziele zagonionych, a wszystkie posterunki dostaja takowa informacje i policjanci moga zwracac uwage na taki typ czlowieka w calych Niemczech nie tylko w Berlinie.
To chyba lepsza motoda, niz bawienie sie w "prywatnego detektywa", z uwagi, ze (chyba) nie ma pewnosci, ze zaginiony jest jeszcze w Berlinie, a moze w innym miescie juz przebywa. |
_________________ Niemcy -Polska, droga 93
http://www.youtube.com/wa...layer_embedded# |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-01, 21:24
|

|
|
Mama Franka ...a nie mowilam ze sie cos ruszy
Wydaje mi sie ze powinnas napisac od poczatku jak tu maz przyjechac czy autem czy busem pociagiem ...Wiemy tylko ze przywiozl tu swoja mame ale co dalej ..Czy zostal tu moze pare dni co robil a jesli odrazu wracal do Polski kiedy sie zegnal z mama kiedy ostatni raz go widziala itd ...Czy ma tu znajomych ...Tak jak Ci pisalam bylam dzis u znajomego policjanta ale nic mi nie moze powiedziec bo nie ma zadnych szczegolow ...Mysle ze naprawde sa ludzie ktorzy pomoga Ci ...bo naprawde nikt by nie chcial byc w takiej sytuacji jak ty jestes ale musimy miec jakis punkt zaczepinia. Wiem ze zglaszajac na policje to nic tak szybko sie nie ruszy sami wiemy ich procedury itd...ale moge sie zapytac gdzie mozna sie udac jak poprzednik napisal gdzie mozna rowieszac plakaty w jakich miejscach najlepiej ..Wydaje mi sie ze jesli podasz wiecej info to bedzie nam wszystkim latwiej tobie pomoc ...Glowa do gory ....Widzisz juz cos sie dzieje .... |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY |
|
|
|
 |
mama Franka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-03-07, 21:34
|

|
|
kochani chcialam wam podziekowac!!!Krzysztof jest juz z nami.Tesciowa znalazła go w szpitalu.juz jest w domu!!!!
wszystkim chetnym do niesienia pomocy w plakatowaniu ogromne DZIEKUJE z mojej strony!!!!pozdrawiam serdecznie.... |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-03-07, 22:46
|

|
|
To wspaniale!!!