forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

TAJNA TECHNOLOGIA

Autor Wiadomość
Jack Daniels 
Super Dyskutant

Wysłany: 2005-12-05, 18:55   

a jeszcze gorsze wpychanie reklam w podswiadomosc.

kupujesz to czego nie chcesz. 8O

UhU 
Nowy

Wysłany: 2005-12-06, 00:21   

Moze Goska bagatelizuje, ale poszukałem informacji na temat HAARP (czas potrzebny na znalezienie to około 6 sekund) i bardzo ciekawych informacji można się dowiedzieć !!!

http://hotnews.pl/artnauka-165.html

http://www.zb.eco.pl/zb/177/military.htm

W drugiej połowie lat 1990. przy pomocy tego systemu dokonano też "prześwietlenia" wnętrza Ziemi. Szczegółem w tym jest fakt, że odbyło się to przy pomocy fal o częstotliwości identycznej z częstotliwością ludzkiego mózgu.

http://www.polska-zbrojna...?id_artykul=394

Jednym z bardziej kontrowersyjnych programów badania metod zmiany pogody jest finansowany przez USAF i US Navy projekt HAARP (skrót od angielskiego High Frequency Active Auroral Research Program). 180 anten nadajników wysokich częstotliwości radiowych zajmuje 15 hektarów dzikiego regionu Alaski. Ich potencjalna moc nadawcza jest olbrzymia. Rząd USA twierdzi, że nadajnik HAARP ma moc 3,6 mln watów (komercyjne stacje radiowe zwykle mają góra 20 000 watów). Jednak specjaliści z US Air Force chcą zwiększyć jego moc do 100 milionów watów.

Tylko nie róbcie ze mnie wariata. Poprostu temat mnie zaciekawił, poczytałem o tajemniczym do tej pory HAARPie i uznałem że jest to bardzo ciekawe i warte przeczytania !!! Nie wierze że HAARP spalił mi wczoraj kotlety :D ale te informacje które są zawarte w tych linkach sa bardzi interesujące :)

uko 
Super Dyskutant
/..-/-.-/---/

Wysłany: 2005-12-06, 00:29   

UhU napisał/a:
[...]Tylko nie róbcie ze mnie wariata. Poprostu temat mnie zaciekawił, [...]

Radzę Ci dobrze - nie ciągnij tematu:)

baranek 
Dyskutant

Wysłany: 2005-12-06, 00:52   

UhU napisał/a:
Tylko nie róbcie ze mnie wariata. Poprostu temat mnie zaciekawił, poczytałem [...]

... rece opadaja, naprawde...

Wez sie chlopie w garsc! Czytaj sobie o tym ile wlezie, tylko prosze NIE PISZ nam juz wiecej o tym!

baranek

Goska 
Uzytkownik

Wysłany: 2005-12-06, 13:52   

Wiesz, a o tym nie pomyslalam !!!

Goofy 
Nowy

Wysłany: 2005-12-08, 22:55   

Nie ma jak ludzi, którzy twardo stąpają po ziemi. Niektórzych to kontrolują, ale jakieś mity.

Odpowiedz do tematu