tanie rozmowy do polski - karta SIM niemiecka
| Autor |
Wiadomość |
caustic
Nowy

|
Wysłany: 2010-03-03, 16:58 tanie rozmowy do polski - karta SIM niemiecka
|

|
|
Hi.
Szukam mozliwosc, zeby dzwonic tanio do polski przez komorke niemiecka. Znalazlem jakies tam DCalling ale moze ktos zna jeszcze tansze opcje?
Pozdrowienia |
|
|
|
 |
banb
Bardzo czesto tu bywa miły i kontaktowy, pogodny...

|
Wysłany: 2010-03-03, 21:45
|

|
|
wszyscy mi mówilki (też byłem zielony:) ) że najlepiej wykupic sobie sieć pod nazwą FONIC (www.fonic.de)
zobacz, czy to OK. ja mam...;) |
_________________ Życie to raj, do którego klucze są w naszych rękach. |
|
|
|
 |
Vista81
Dyskutant

Pomogła: 3 razy Posty: 425 Skąd: z domu
|
Wysłany: 2010-03-04, 10:17
|

|
|
| blauworld? blauworld.de |
_________________ Iza |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-03-04, 11:29
|

|
|
Ja tez mam fonic i jestem zadowolona.9 centow na rozmowy i sms-y do wszystkich sieci w DE oraz na numery stacjonarne do Europy ,USA i Kanady
Pozdrawiam |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
Le Banner
Bardzo czesto tu bywa Herr Le'Banner

|
Wysłany: 2010-03-04, 18:54
|

|
|
A ja mam Ortel Mobile jest najtańszy od Blau World i Fonica 5 centów na telefon stacjonarny do Polski inne kraje również tanio!
Im dłużej się rozmawia tym rozmowa tańsza.
Pozatym na stacjonarke niemiecką i EPlusa też jest korzystnie.
Z czystym sumieniem polecam. |
|
|
|
 |
miki
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-03-07, 20:51
|

|
|
Witam ,a ja mam wręcz odwrotne pytanie,chciałabym się dowiedzieć jak najtaniej dzwonić z Polski na niemiecką komórkę,może jakiś komunikator przez neta ktoś poleci.Jak na razie to dzwonie z telegrosika ale troszkę drogo 1.50gr za minutę. |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-03-09, 19:11
|

|
|
musisz koniecznie dzwonic na komorke ? a moze lepiej bylo by po prostu takie rozmowy przeprowadzac poprzez komunikator np skype
A jesli chodzi o polaczenia miedzynarodowe z Polski na komorke np do Niemiec to moze zobacz tutaj:
http://www.alenumer.pl/index.php?id=wykaz_komorki
http://www.mo-call.com/pl/ |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
paul86ck
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-04-30, 10:02
|

|
|
a gdzie kupić kartę startową fonic? i jak ją później doładowywać...? jestem od wczoraj w de i pytam bo nie wiem a potrzebuje pomocy...
wcześniej jak byłem w niemczech miałem ortela i nie było drogo... es kosztował 15centów a minuta jka kolega wyżej pisał 5centów do polski na stacjonarne...
a jak jest dokładniej z fonickiem? |
_________________ forum.vw-passat.pl
vag-kielce.pl
vwgolf.pl
BRh+ |
|
|
|
 |
bird
Nowy

|
Wysłany: 2010-05-13, 23:40
|

|
|
Ludzie,jak nie macie potrzeby dzwonic na polskie komorki,
wystarczy wam na tel.stacjonarne,to polecam wykupic abonament w Skype.
Np.'Europa bez ograniczen'-jeden miesiac to ok.6 lub 7 €(zaleznie od kursu walut).
Nie ma limitow minutowych,choc maksymalnie mozna wydzwonic 6 godzin dziennie,
jesli dobrze pamietam.W@tpie,ze komus sie uda...
Ja korzystam juz ponad rok z tego abonamentu,dzwonie na stacjonarne w rozne czesci Polski i obecna jakosc rozmow jest idealna,czasy zrywanych polaczen dawno minely.
Najlepsze jest to,ze mozna z niego tez korzystac bed@c w Polsce lub w innych krajach Eu.,objetych abonamentem (90% krajow Eu).
Wystarczy miec kompa,zestaw sluch. i dostep do net-u.
Nie trzeba sie wi@zac umow@,mozna wykupic abonament na 1 miesiac,wystarczy wykonac przelew.Na konto wskazane po zlozeniu zamowienia.
Pozdrawiam |
_________________ pocz@tkuj@cy |
|
|
|
 |
Hans Kloss
Nowy

|
Wysłany: 2010-07-07, 10:30 sposób na darmowe rozmowy do Polski prosto ze str- zajfon.pl
|

|
|
Jest taki serwis ZAJFON - który umożliwia darmowe rozmowy do Polski (ale nie tylko) na telefony stacjonarne i komórkowe. Chodzi o to, że podczas rozmowy ogląda się reklamy i co jakiś czas trzeba kliknąć we wskazane miejsce.
Trochę lepiej działa na stacjonarne bo reklamy ogląda się podczas połączenia, dzwoniąc na komórki trzeba najpierw oglądnąć reklamy. |
|
|
|
 |
izabela1200
Nowy

|
Wysłany: 2010-07-21, 09:01 Najtaniej z PTT
|

|
|
| Karty firmy ptt sa tansze od Baluworld, rozmowa tak samo 4,9 ct, ale SMS 13 ct, czyli taniej. Odwiedzcie strone pttmobile i wejdzcie na strone polska. |
|
|
|
 |
|
|