| Autor |
Wiadomość |
stefan
Nowy

|
Wysłany: 2011-11-08, 16:05 Urlop w Jobcenter
|

|
|
| Witam od 6 msc należe do Jobcenter . Chciałbym wziąś urlop ale nie wiem jak to mam zrobić ??? Czy mam zaniesc wniosek urlopowy i czekać na potwierdzenie , czy potwierdzenie dadzą mi ustnie i skąd będe miał pewność że mi zaznaczą , żenie zgubią papierów . Jak to wszystko ma wyglądać ze szczegółami komu mam to zanieść ??? |
|
|
|
 |
dusia253
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-08, 16:42
|

|
|
| normalnie jechac i nic nie mowic, najlepiej dac komus klucze od skrzynki na listy w razie czego. i tyle. |
|
|
|
 |
stefan
Nowy

|
Wysłany: 2011-11-08, 16:58
|

|
|
| Nie mam nikogo takiego a urlop i tak trzeba wykorzystać dlatego pytam o konkrety |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
niki
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-08, 20:14
|

|
|
| stefan napisał/a: | | Nie mam nikogo takiego a urlop i tak trzeba wykorzystać dlatego pytam o konkrety |
he he dobre..dawno sie nie uśmiałam
 |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2011-11-10, 12:15
|

|
|
nic nie zanos o nic nie pytaj do niczego sie nie przyznawaj, milego urlopu |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-11, 07:31
|

|
|
| agnieszkagosc napisał/a: | nic nie zanos o nic nie pytaj do niczego sie nie przyznawaj, milego urlopu |
no,jasne...tez tak mozna, a w razie,jak sie cos stanie (czego nie zycze oczywiscie), to ciekawe,jak sie bedzie przed JC tlumaczyl.........naja....ale kazdego decyzja..... |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2011-11-14, 23:12
|

|
|
powie ze tragedia rodzinna sie wydazyla i ze przeprasza ale nie mial czasu na powiadomienie joba , technika sprawdzona |
|
|
|
 |
|
|