| Autor |
Wiadomość |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-04, 16:49 vodafone i telekom
|

|
|
Witam nie dawno sie przeprowadzilem ale chcialem miec dalej telefon i internet z tej firmy ktora mialem na starym mieszkanie.Zadzwonilem niby wszystko wporzadku.Przyszlo pismo od Vodafone ze wszystko ok no i ze z dniem 06.04.2010 zostanie wylaczony z starego mieszkanie no i moj wunschtermin jest 28.04.2010 Kiedy zadzwonilem w ten sam dzien do vodafone oni odpowiedzieli ze nie podlaczyli mi telefonu i internetu poniewaz Telekom sie do nich nie odezwal.
Kilka razy do dnia dzisiejszego dzwonilismy do nich vodafone odsylal do telekom a telekom byli zdziwienie ze jakis debil mi kaze sie z nimi skontaktowac.
Poszlismy do punktu vodafone oni gdzies zadzwonili i stwierdzili ze mamy isc do telekom a w telekomie powiedzieli ze my powinismy zalatwic sobie to z vodafonem.
No i co wy na to moze ktos mial podobny problem i go jakos madrze rozwiazal ?? |
|
|
|
 |
niki
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-05, 10:06
|

|
|
| mialam podobny problem lecz z komorka na abonament...odsylali mnie od vodafone do o2..i tak wkolo..nikt nic nie wiedzial nikogo wina...czarna magia...teraz splacam dwa abonamenty.. |
|
|
|
 |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-05, 10:24
|

|
|
| oj to ciekawie mi sie nie zapowiada w takim razie banda zlodzieji |
|
|
|
 |
*Lena*
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2010-05-05, 11:15
|

|
|
| ddariusz napisał/a: | | Kiedy zadzwonilem w ten sam dzien do vodafone oni odpowiedzieli ze nie podlaczyli mi telefonu i internetu poniewaz Telekom sie do nich nie odezwal. |
milalam kiedys taki wlasnie "problem" z Arcorem (w tej chwili tez juz to jest Vodafone) i musial facet z Telekomu przyjsc,zeby to "freischalten" |
|
|
|
 |
ddariusz
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-05-05, 11:59
|

|
|
no to czemu z Telekomu nikt nie chce przyjsc i sadze ze to nie ich bajka a vodafon sadzi inaczej
dodam jeszcze do tego ze w podlaczonym telefonie do sieci mowi mi kobitka w telekomu ze jak chce podlaczyc lub aktywowac innego dostawce mam spisac sobie kod ktory ona dyktuje co mam zrobic z tym kodem?? |
|
|
|
 |
|
|