w jakis sposob zgubic kilogramy?
| Autor |
Wiadomość |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2011-02-22, 00:31
|

|
|
| adka0401 napisał/a: | ja dzis Dukana zaczelam ciekawe na jak dlugo ... |
zycze ci powodzenia gdyby nie jedna sprawa zyciowa i rozpoczecie sportu, to dalej bym ją ciągneła |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
agnieszkagosc
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2011-02-22, 13:16
|

|
|
Tak wam powiem moze nie uwierzycie ale co mi tam. Moj ojciec wazyl 140 kg przy wzroscie 190. Przestal sie obrzerac, pic piwo, zadnych slodyczy po prostu silna wola i zadnych cudownych diet i w ciagu 5 miesiecy schudl 45 kg! Jakbym go nie widziala bym sama nie uwierzyla. Najlepszym sposobem na pozbycie sie zbednych kg to ruszac sie i jeszcze raz ruszac sie, ograniczyc tluszcze, weglowodany i slodcze. Wieczorami odpuscic sobie kaloryczne zarelko zastapic je jablkiem.U mnie juz wiosna i dobry moment na padel , bieganie czy rower.Sama chce sie pozbyc z 4 kg bo mnie slub czeka i trzeba jakos wygladac.
Moja znajoma stosowala diete proteinowa i tez dziala, przyznam ze sprawila cud. |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-02-22, 13:38
|

|
|
| agnieszkagosc napisał/a: | | U mnie juz wiosna i dobry moment na padel , bieganie czy rower |
jak się ociepli to zapraszam na rowerek teraz jest tak zimno, ze masakra... nawet biegać się nie da |
_________________ "Okazuj współczucie ludziom kalekim duchowo i skrzywdzonym psychicznie.Wszystko rozumieć, to wszystko przebaczać..."J.M.
愛與被愛 |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2011-02-22, 15:55
|

|
|
| Jesli chodzi o rower,to jak tylko sie ociepli tez chetnie do Was dolacze:) |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-02-24, 08:19
|

|
|
ja proponuje rolki nie obciazaja stawow i pieknie rzezbia cialo no i sprawiaja strasznie duzo frajdy
aaa obecnie chodze na silownie. Jakby ktos mial ochote to oczywiscie zapraszam |
_________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. |
|
|
|
 |
gosc
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-24, 09:08
|

|
|
| ja polecam sport motocrossowy, rewelacja w przeciagu jednego sezonu wyrzezbilem cale cialo i schudlem 5 kg, taka siaka gdzie na silownie chodzisz. |
_________________ Kto ciagle patrzy wstecz nigdy nie bedzie gotow sprostac temu, co dopiero przed nim...burn tire, not your soul |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-02-24, 21:47
|

|
|
gosc motocross?? Ok!! Tylko gdzie i za ile
chodze na silownie na Buckower Damm |
_________________ Ludzie wierzą, że aby osiągnąć sukces trzeba wstawać rano. Otóż nie - trzeba wstawać w dobrym humorze. |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-02-25, 07:36
|

|
|
| Na te kolo stacji benzynowej? Chodzilam tam kiedys i jak zrobi sie cieplej chce znow zaczac. |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-02-25, 08:33
|

|
|
Dokladnie! Tej niedaleko stacji benzynowej. Silownia nazywa sie M&M |
|
|
|
 |
gosc
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-25, 09:01
|

|
|
taka siaka, z checia bym zaczal chodzic na silowni a w jakich godz i ktor dni tyg tam chodzisz???
no niestety motocross to ciezki sport ale wrocilbym do tego z mila checia nic nie dawalo takiej frajdy i tak mocno w kosc jak ten sport |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-02-25, 18:45
|

|
|
gosc, chodze minimum 5 razy w tyg (nie mysl sobie, ze jestem jakas super sportsmenka? i raczej wieczorami. Do godz. 20- 20:30 jest dosyc duzo ludzi. Oczywiscie sa wolne przyrzady i mozna cwiczyc ale ja wole jak jest spokojniej to calkiem fajna silownia, atmosfera jest okey a i ceny do przezycia. No i nie trzeba podpisywac umowy co jest dla mnie bardzo wazne, bo dzisiaj jestem w Berlinie a jutro moge byc na drugim koncu swiata |
|
|
|
 |
gosc
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-25, 19:02
|

|
|
| moze razem sie wybierzemy na silownie ja koncze prace o 19;00 ale oczywiscie musze tez dojechac wziasc szybki prysznic wiec kolo 20;30 byloby dla mnie idealnie...a nie ukrywam ze przydaloby mi sie troche wysilku fizycznego... |
_________________ Kto ciagle patrzy wstecz nigdy nie bedzie gotow sprostac temu, co dopiero przed nim...burn tire, not your soul |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-02-25, 20:14
|

|
|
| taka siaka napisał/a: | ...No i nie trzeba podpisywac umowy co jest dla mnie bardzo wazne, bo dzisiaj jestem w Berlinie a jutro moge byc na drugim koncu swiata |
Nie trzeba? Ja wtedy mialam umowe na rok. Ile teraz placisz na miesiac? |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-02-25, 20:23
|

|
|
Place 25 euro za miesiac. Z umowa jest taniej, bo 19.99 |
|
|
|
 |
hihe
Nowy

|
Wysłany: 2011-02-25, 20:31
|

|
|
| jaka to silownia za 25e miesiecznie bez umowy. Mozesz podac nazwe moze sa tez w innych czesciach bln? |
|
|
|
 |
taka siaka
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-02-25, 23:17
|

|
|
gosc - chetnie
hihe - silownia nazywa sie M&M. Z tego co sie orientuje nie jest to zadna sieciowka tylko pojedyncze egzeplarz |
|
|
|
 |
gosc
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-02-28, 15:33
|

|
|
| a wiec kiedy pierwszy trening??? |
|
|
|
 |
adka0401
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-02-28, 17:18
|

|
|
| taka siaka napisał/a: | ja proponuje rolki nie obciazaja stawow i pieknie rzezbia cialo no i sprawiaja strasznie duzo frajdy |
ja bardzo chetnie pojde na rolki ... o ile mnie znow nie wystawisz |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-02-28, 17:19
|

|
|
| uuuuuu... |
_________________ 愛與恨是相同的兩副面孔。 / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2011-05-24, 13:14
|

|
|
ktoś chętny na rowerek? |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
|
|