Zamknięty przez: marzena 2008-01-31, 18:46 |
|
| Autor |
Wiadomość |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-01-31, 11:21
|

|
|
Ja bym chetnie poczytala ale zasypiam przy poezji a takiej juz ........!
No coz kolezanka ma prawo sobie wierszyki pisac ale mysle ze na tym forum nie za bardzo chcemy to czytac!
Meere-szkoda Twojego czasu na wklejanie tych wierszy tutaj!(bo albo ich nie rozumiemy albo nie rozumiesz ich sama! |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-01-31, 12:27
|

|
|
Ja tez nie przeczytalam calego.po prostu nie idzie... |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
Meere
Nowy

|
Wysłany: 2008-01-31, 16:07 Psycholog chętnie wam pomoże
|

|
|
na pewno wam pomoże, szczerze wale to co piszecie o mnie,mam nadzieje,ze kolejne wiersze was przytłoczą i ale obrazą staję sie wasza strona,obrazą bo nie rozumiecie ani jednej stronki a lubicie wszystkim dogadywać chcecie to sobie to róbcie,że muszę z wami pisac to czyta moja wola i wale jeszcze jedno waszą wypowiedź i nie mam siły wysłuchiwac jakis durnych waszych słow....
a czekać to wy sobie mozecie i wale to ze znów wam sie podoba nie mam zamiaru słuchac rzeczy ze nie kapewu nicht das ist nicht mein problem nur euer. Es tut mir leid dass wir sind unverstanden. Und das dass wir lieben scherzen mit posie...und Szekspir auch schreibt wie ich und er ist jetzt popular... und ich einschreibe nicht schon ,schade zeit... Und ich weiβe genau,dass meine gedichte gut sind,da niemand sprecht nicht: Justyna, sie sind prima,du bist prima....
jak mi przejdzie napisze narazie Aufwiedersehen....
Bay bay Biznessclub.....my bizness is popular with my school.............. |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-01-31, 16:12
|

|
|
| Meere kurcze....ani po polsku Ci skaldnie idzie....ani po niemiecku............ |
|
|
|
 |
Meere
Nowy

|
Wysłany: 2008-01-31, 16:19 Ale mnie nie denerwuj
|

|
|
ja ci mowie macie jakies waty,to mowcie prosto,
a macie widac ani sensy ani składnie bo wy chcecie oceniac poezje po składni
jestescie tacy madrzy i lepiej napiszcie skoro jestescie dobrzy tacy swietni,
bo taka prawda wpływa bardzo dobra nikt nie tyka sie mej orto i składni ale wy tak
macie jakis problem ze swoim rozumowaniem to nie ma wina
wszyscy rozumia tylko wy nie
ja wam nie bede tlumaczyc czasu nawet na to nie mam...
a moze trzeba podpracowac nad swoja wyobraznia,bo to moze wynik tego ze sie nie czyta duzo ksiazek pozdrooo |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-01-31, 16:27
|

|
|
a bedzie z tego jakis skrypt? |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-01-31, 17:07
|

|
|
Nie stresuj sie tak, jezeli chcesz wystawiac swoja tworczosc w necie to musisz byc przygotowana na krytyke. Nie kazdemu sie taka poezja podoba, bo nie musi |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2008-01-31, 17:34
|

|
|
Meere, nie masz czasu a jednak tu zagladasz:) a twoj niemiecki mnnie po prostu powalil z nog, mialam polewke na calego:) problem w tym ze nawet twe wypowiedzi po polsku jakos.... nie maja sensu, czasem nie wiem czy to juz nowa wypowiedz czy dalej ciagniesz stara.... eh moze to tylko moj maluczki rozumek tego pojac nie moze:)
pozdrawiam i zycze powodzenia w dalszej karierze, napewno jeszcze o tobie bedzie glosno, gleboko w to wierze, takie talenty w Polsce to rzadkosc:) |
_________________ marlen |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
sophia
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2008-01-31, 17:50
|

|
|
| Meere, a moze zalozysz bloga i bedziesz tam publikowac swoja tworczosc. Podasz na formu adres i kto bedzie chcial to przeczyta i skomentuje. Nie wydaje Ci sie ze byloby to odpowiedniejsze miejsce? |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-01-31, 18:46
|

|
|
""Meere, a moze zalozysz bloga i bedziesz tam publikowac swoja tworczosc. Podasz na formu adres i kto bedzie chcial to przeczyta i skomentuje. Nie wydaje Ci sie ze byloby to odpowiedniejsze miejsce?""
sophia-ma racje wiec tak zrobto!
Takie dyskusje zle sie koncza tu na forum!
Zamykam ten temat |
|
|
|
 |
|
|