| Autor |
Wiadomość |
Madziuniaa
Uzytkownik jestem tu...

|
Wysłany: 2004-03-19, 13:04 WIOSNA
|

|
|
No moi drodzy idzie wiosna i ja już zaczynam budzić się do życia...tak już nie mogę się doczekać jak będzie ciepło, rowerek, koszyk z łakociami i wyjechać gdzieś nad wodę poopalać się i trochę odpocząć. A wy jak się czujecie..??Czy pogoda jakoś na was wpływa...??
Wiosenne pozdrowienia |
|
|
|
 |
Borys
Aktywny uzytkownik co to jest nick

|
Wysłany: 2004-03-19, 15:45
|

|
|
| Czuje sie super od 5 tygodni pracuje na zewnatrz albo w tunelu , czekalem na cieplo jak na zbawienie. |
_________________ Pozdrawiam Serdecznie !
Borys |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-19, 16:01
|

|
|
mmmm.....wspaniale...wszystko kwitnie ...zaczyna sie wychylac...z ziemi....moj trawniczek usiany jest krokusami....a wroble obskubuja mi podworkowa miotle i buduja z jej wlosia gniazda.... sikorki pusza sie do siebie jak szalone...a z rana budzi mnie nareszcie swiergot ptakow a nie szum jezdzacych aut ....mmmmm..... wspaniale ...
jutro ...mamy porzadki wiosenne w naszym ogrodzie.....a moze nawet male grilowanko...jak pogoda dopisze...mmmmmm kocham wiosne....kocham.....:) |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Madziuniaa
Uzytkownik jestem tu...

|
Wysłany: 2004-03-19, 16:18
|

|
|
No, no, pogoda super....tak długo na to czekała....oj ja też chę grillka...hihi Oby nam się tylko w główkach nie poprzewracało, bo od tego powietrze śweżego to wszystko jest możliwe...hihi Jak ja kocham taką pogodę./...!!!! |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-19, 17:38
|

|
|
nie chce nikogo wyprowadzac z dobrego nastroju, ale na weekend zapowiadaja desz, a nawet moze desz ze sniegiem....
ja tez lubie wiosne, na mojej loggi wlasnie wystrzelily tulipany i narcyzy, ktore posadzilam w grudniu:) |
|
|
|
 |
alisa
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-19, 19:00
|

|
|
U mnie narazie wiosna jest jedynie w kalendarzu.Tu gdzie mieszkam klimat jest deczko inny niz w srodkowych czy poludniowych Niemczech.Pogoda jest jak narazie sztormowa i spacer po plazy w taki czas jest sporym przezyciem.W ogrodzie tez niesmialo pojawiaja sie krokusy i przebisniegi.W nocy slychac "darcie" marcowe kotow one juz czuja wiosne ,bociany zaczynaja gniazda zakladac(mieszkam na wsi).Konie ,ktore hodujemy nie moga sie juz doczekac ,kiedy na pastwisko wyjda.A ja nie moge sie doczekac kiedy wreszcie bedzie slonce ! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-19, 19:24
|

|
|
Ja tez uwielbiam wiosnę, ale mogłoby być jeszcze trochę cieplej. Jak jest taka ładna pogoda to, aż z domu chce się uciekać, np. na balkon Mój jest od południowej strony i cały dzień mam słońce. Lubię siedzieć na balkonie i patrzeć jak wszystko budzi się do życia. Dookoła mnóstwo drzew, jak w lesie, ptaszki śpiewają, sąsiedzi turecka muzykę puszczają Jest cudnie
Mam nadzieje, ze w weekend nie będzie tak jak Aga napisała, bo ja już kurtkę do szafy wsadziłam i na klucz zamknęłam! |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
izula
Nowy

|
Wysłany: 2004-03-19, 19:34
|

|
|
| hej wam wszystkim wiosna jest super.zaczyna sie robic cieplo.a deszcz ze sniegiem szybko przegonimy.znowu spacery w słoncu po lesie z ukochanym, tego nie moge sie doczekac. |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-19, 21:01
|

|
|
| Kamula ja tez mam nadzieje, ze prognoza sie nie sprawdzi, jutro przyjezdzaja znajomi i zapowiedzieli, ze chca zobaczyc w Berlinie wszystko co sie da:) w deszczu to nie bedzie takie fajne:) |
|
|
|
 |
Monika
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2004-03-19, 22:47
|

|
|
A ja wlasnie wracam z otwarcia wystawy iranskich artystow i majac jeszcze w uszach dzwiek tombaka przetanczylam kilka taktow w rytmie (pachnacych wiosna ´) kropli deszczu...
Rozmarzylam sie...
Idzie ku dobremu. Dziewczyny pozrzucaly juz grube futra i prezentuja swoje wdzieki a berlinscy restauratorzy wystawili stoliki na zewnatrz. Pieknie tak sobie usiasc i obserwowac wystrzelajaca z niebywala predkoscia przyrode.
A podobno juz nie mialo byc wiosny.
Panowie, jestem zatrwozona
Nie zauwazyliscie, ze cos sie zmienilo. Gdzie Wasz romantyzm???
W wiosennym nastroju pozdrawiam wszystkich
M. |
|
|
|
 |
Bosch
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-20, 00:47
|

|
|
Ja to powiem krotko:
Podnosze sie z dna uczuc,
odchodze z konca (moich) mysli.
Moje pluca, chca powietrza, oczy usmiechu, a dusza wysokosci.
Patrze niczym rozkwitajacy kwiat na wiosne, po zimowej porze.
Krzyk ogarnia mnie wielki, triumf nad zima, ktora dobijala mnie powoli gwozdziem.
Ten krzyk to euforia nad paskudna zima :wink: |
_________________ Niemcy -Polska, droga 93
http://www.youtube.com/wa...layer_embedded# |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-20, 07:47
|

|
|
No no no!!! Bosch uratowales honor! I to w jaki sposob |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-20, 08:55 wiosna
|

|
|
Wiosna jest juz nasza jeszcze troszke powieje popada taki juz jej urok ale niedlugo bedzie tak cieplo ze powspominamy troszke te chlodne dni! :twisted:
Ale wazne ze juz idzie i bedziemy nareszcie bez wspomagaczy chodzic i bedziemy o pol tony lzejsi to takie mile!!!! :D
PRECZ Z GRUBYMI KURTKAMI CZAPKAMI REKAWICZKI DO SZAFY I SZALE DO KARTONOW
USMIECHY NA TWARZE KROTKIE REKAWKI I SANDALKI ZAKLADAC
BEDZIE SUPER HIHIHIHIIHIHIHIHIIH
Pozdrowionka Marzena |
|
|
|
 |
izula
Nowy

|
Wysłany: 2004-03-20, 15:53
|

|
|
| PIEKNIE BYŁO DZISIAJ RANO AZ DO POLUDNIA ALE TERAZ PŁAKAC SIE CHCE DESZCZ PADA I NIE MOZNA WYJSC.NIE MOGE DOCZEKAC SIE ZNOWU SŁONECZKA,JAZDY NA ROWERZE I SPACERACH I ZRZUCENIA TYCH GRUBYCH CIUCHOW. |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-20, 15:55
|

|
|
No widzisz Izka, a tutaj odwrotnie. Najpierw do poludnia padal deszcz, a teraz niesmialo sloneczko wychodzi. Nie smuc sie, slonce jeszcze przyjdzie.
Ciao
Kamila |
|
|
|
 |
izula
Nowy

|
Wysłany: 2004-03-24, 19:34
|

|
|
jak tam u was u mnie ciagle pada. .co z wiosna pieknym sloneczkiem,baziami zapachem kwatkow.kiedy odejdzie ta okrona zima? |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-24, 20:50
|

|
|
W kalendarzu juz jest wiosna Ale za oknem, brrrr zimno... |
|
|
|
 |
Anetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-24, 21:36
|

|
|
..nawet przymrozki zapowiadaja...i sniezyce brrrr..... musialam migiem poprzykrywac wszystkie mlode roslinki w moim ogrodku aby nie przemarzly...i teraz wyglada u mnie jak na ogrodku na kosmicznym Marsie ..... hihihiiii |
_________________ pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2004-03-25, 16:17
|

|
|
nooooooooo, jest paskudnie..........
dzis dzwonila moja mama, w PL jest zimno i pada deszcz ze sniegiem.... brrrrrrrrr |
|
|
|
 |
Madziuniaa
Uzytkownik jestem tu...

|
Wysłany: 2004-03-25, 19:36
|

|
|
Kurcze dwa dni ładne i koniec.....no może ta wiosna się wreszcie zdecyduje, bo zaczynam się nerwować... Oby tylko wiosna się na mnie nie pogniewała....i nie tylko na mnie
Ja chcę słoneczka!!!! |
|
|
|
 |
|
|