|
Zakaz palenia w miejscach publicznych w Polsce |
| Autor |
Wiadomość |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-28, 01:14
|
|
|
| malyberlin napisał/a: | | Jack Daniels napisał/a: | Zrobmy tez zakaz uzywania samochodow na swiezym powietrzu,
zakaz produkcji pradu w elektrowniach uzywajacych wegla i wiele innych.
A palenie tytoniu tylko w foliowych workach.
| SoNja napisał/a: | | w restauracji tez jestem przeciw.w pubach w zasadzie tez,ale na swiezym powietrzu to juz lekka przesada... |
Jestem za. |
Ja proponuje wprowadzenie najlepiej w calej Unii zakazu wyplacania przez pracodawcow ponizej 20 Euro netto za godzine pracy i wszystkim zylo by sie lepiej po wprowadzeniu takiego zakazu nieprawdaż |
Plus paczka "fajek" i pare workow foliowych na m-c. |
_________________ Thank God For Jack Daniel's...and D&G for lightblue
Dla Lightblue |
|
|
|
 |
falcor76
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-28, 09:42
|
|
|
| Ja tam jestem za siedzi sobie jakaś lala na przystanku i dmucha w dzieci,zero normalnie kultury,czy choćby wychodzenie z u bahn na schodach i dmuch we wszystkich z tylu,palenie w windzie to już czyste chamstwo a takich przykładów jest mnóstwo...może to nie było by aż tak zakazywane gdyby palacze mieli trochę rozumu i obchodziło by ich to,ze są niepalący nie mający ochoty wąchać smrodu! |
_________________ Chciano za szczęściem rozpisać listy gończe, ale nikt nie umiał podać rysopisu |
|
|
|
 |
sisi
Dyskutant Rycerz Jedi

|
Wysłany: 2010-03-01, 10:48
|
|
|
| falcor76 napisał/a: | | ...może to nie było by aż tak zakazywane gdyby palacze mieli trochę rozumu i obchodziło by ich to,ze są niepalący nie mający ochoty wąchać smrodu! | dokladnie! A na potwierdzenie tego, co mowisz filmik: http://www.youtube.com/watch?v=ZFSyBak4ZJM |
_________________ May the Force be with you! |
|
|
|
 |
Darek-61
Nowy

|
Wysłany: 2010-03-06, 21:42
|
|
|
| SoNja napisał/a: | | w restauracji tez jestem przeciw.w pubach w zasadzie tez,ale na swiezym powietrzu to juz lekka przesada... |
Właśnie rzuciłem palenie -bez plastrów itp. A mój sąsiad sprawdza moją wytrzymałość, bo nie pali w mieszkaniu, tylko wychodzi na świeże powietrze -na sąsiedni balkon.
A w lokalach -niech zrobią porządną wentylację, bo do browarka najlepiej faja smakuje! |
_________________ Darek-61 |
|
|
|
 |
|
|