Zakaz palenia w miejscach publicznych w Polsce
| Autor |
Wiadomość |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-19, 18:42 Zakaz palenia w miejscach publicznych w Polsce
|

|
|
http://www.tvn24.pl/10027...nych,sondy.html
Tu mozna glosowac Mam nadzieje, ze jednak wiekszosc - nawet palacze - zaznacza, ze sa ZA zakazem palenia |
|
|
|
 |
SoNja
Super Dyskutant Advocatus Diaboli

|
Wysłany: 2010-02-19, 21:30
|

|
|
noł łej |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
malyberlin
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 01:02
|

|
|
opcja nr. 3 no ewentualnie 2 pozdrawiam wszystkim palaczy i nie tylko !!!!!! |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 01:45 Re: Zakaz palenia w miejscach publicznych w Polsce
|

|
|
| sisi napisał/a: | Tu mozna glosowac Mam nadzieje, ze jednak wiekszosc - nawet palacze - zaznacza, ze sa ZA zakazem palenia |
No jasne!
Wędzarnię niech sobie ktoś w domu robi - dosyć biernego zaciągania się całego pomieszczenia, bo jeden musi zapalić! |
|
|
|
 |
malyberlin
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 01:56 Re: Zakaz palenia w miejscach publicznych w Polsce
|

|
|
| Pausenclown napisał/a: | | sisi napisał/a: | Tu mozna glosowac Mam nadzieje, ze jednak wiekszosc - nawet palacze - zaznacza, ze sa ZA zakazem palenia |
No jasne!
Wędzarnię niech sobie ktoś w domu robi - dosyć biernego zaciągania się całego pomieszczenia, bo jeden musi zapalić! |
Zawsze mozesz zmienic pomieszczenie na te dla niepalących ja na pewno tam nie wejde.... |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 02:03 Re: Zakaz palenia w miejscach publicznych w Polsce
|

|
|
| malyberlin napisał/a: | | Pausenclown napisał/a: | | sisi napisał/a: | Tu mozna glosowac Mam nadzieje, ze jednak wiekszosc - nawet palacze - zaznacza, ze sa ZA zakazem palenia |
No jasne!
Zawsze mozesz zmienic pomieszczenie na te dla niepalących ja na pewno tam nie wejde.... |
Zawsze możesz wyjść na dymka na zewnątrz... albo rzucić palenie - i tak zdrowiej jest... |
|
|
|
 |
malyberlin
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 02:13 Re: Zakaz palenia w miejscach publicznych w Polsce
|

|
|
| Pausenclown napisał/a: | | malyberlin napisał/a: | | Pausenclown napisał/a: | | sisi napisał/a: | Tu mozna glosowac Mam nadzieje, ze jednak wiekszosc - nawet palacze - zaznacza, ze sa ZA zakazem palenia |
No jasne!
Zawsze możesz wyjść na dymka na zewnątrz... albo rzucić palenie - i tak zdrowiej jest... |
i tu sie z toba zgodze jak ostatecznie wchodze tam gdzie jest zakaz to nie mam problemu zeby wyjsc zapalic no i z tym rzuceniem tez masz racje na pewno bylo by zdrowiej... |
|
|
|
 |
Pausenclown
Nieaktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 02:15
|

|
|
i taniej... |
|
|
|
 |
malyberlin
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 02:18
|

|
|
| Pausenclown napisał/a: | i taniej... |
po raz kolejny musze sie z toba zgodzic i nawet sie ciesze ze znalazl sie temat w ktorym mamy podobne zdanie tylko mnie wiecej nie podpuszczaj bo zrobi sie nudno |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-02-20, 09:54
|

|
|
ja zawsze wychodze na zew. jak mam okazje, nie znosze palic w zamknietych pomieszczeniach. w Szczecinie zrobili nawet zakaz palenia na przystankach tramwajowych... a jak tramwaj ucieknie trzeba sobie jakoś zabić czas...
mały - jak nie bedziesz za bardzo czepialski, to zobaczysz ze z clownem znajdziecie jeszcze wiele wspolnych tematow i wypijecie nie jedna flache razem |
_________________ Mamy prawo popełniać w życiu wiele błędów. Oprócz jednego: tego, który niszczy nas samych...
愛與被愛 |
|
|
|
 |
Hajdusia
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 10:38
|

|
|
w szczecinie zabronili? uuuu kiepsko
dobrze ze oddychac i całować się nie zabronili w miejscach publicznych hah |
_________________ Chciałabym aby reszta moich dni była w kolorze Twoich oczu ... |
|
|
|
 |
malyberlin
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-02-20, 13:42
|

|
|
| SoNja napisał/a: | ja zawsze wychodze na zew. jak mam okazje, nie znosze palic w zamknietych pomieszczeniach. w Szczecinie zrobili nawet zakaz palenia na przystankach tramwajowych... a jak tramwaj ucieknie trzeba sobie jakoś zabić czas...
mały - jak nie bedziesz za bardzo czepialski, to zobaczysz ze z clownem znajdziecie jeszcze wiele wspolnych tematow i wypijecie nie jedna flache razem |
wyrazanie swojego zdania nie jest czepianiem sie a co do wspolnych tematow to jak najbardziej sie z toba zgadzam nie mowiac o wypiciu dobrej wodeczki |
|
|
|
 |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-26, 20:28
|

|
|
No niestety, poleglam w ankiecie |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-02-26, 21:24
|

|
|
| sisi napisał/a: | No niestety, poleglam w ankiecie |
za to wyszło na moje |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-26, 22:21
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | sisi napisał/a: | No niestety, poleglam w ankiecie |
za to wyszło na moje |
Ano wyszlo.. no ale wiecie co? Przeciez ja tez popalam, ale tak, zeby innym jak najmniej przeszkadzac! A jak siedze w restauracji w Polsce i dostaje pysznie pachnace jedzenie, to wtedy jak na zlosc jakis swir zapala papierosa i przyjemnosc z jedzenia zadna. A juz calkowicie wspolczuje kobietom w ciazy, albo matkom, ktorych dzieci zmuszone sa do wdychania spalin, bo ... przeciez wolnosc obywatelska byla by w innym wypadku ograniczona. A temu dziecku nie ogranicza sie jej?
Ach... bez sensu |
|
|
|
 |
madzio256
Uzytkownik

|
Wysłany: 2010-02-27, 00:06
|

|
|
| moj mąz, palacz, dziwi sie jak jestesmy w polsce, ze nie ma zakazu palenia w restauracjach i pubach, bo dla niego to normalne, ze w niemczech trzeba wyjsc na zewnatrz, wiec skoro osoba paląca nie ma z tym problemu, to nie dlaczego jest to zaraz widziane jako godzenie w swobode obywatelska, jak ktos chce palic to niech sobie pali, ale nie musi zatruwac powietrza w knajpach |
|
|
|
 |
SoNja

|
Wysłany: 2010-02-27, 00:26
|

|
|
| w restauracji tez jestem przeciw.w pubach w zasadzie tez,ale na swiezym powietrzu to juz lekka przesada... |
愛與被愛 |
|
|
|
 |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-27, 07:23
|

|
|
| SoNja napisał/a: | | w restauracji tez jestem przeciw.w pubach w zasadzie tez,ale na swiezym powietrzu to juz lekka przesada... | No oczywiscie, ale roznica jest chyba przystanek, gdzie sie jakis wolny obywatel schowa przed wiatrem czy deszczem w budce i wszystkim demonstruje swoja wolnosc. No a reszta musi to jaka przezyc Tak jak by nie mozna bylo kawalek odejsc. |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2010-02-27, 07:58
|

|
|
Zrobmy tez zakaz uzywania samochodow na swiezym powietrzu,
zakaz produkcji pradu w elektrowniach uzywajacych wegla i wiele innych.
A palenie tytoniu tylko w foliowych workach.
| SoNja napisał/a: | | w restauracji tez jestem przeciw.w pubach w zasadzie tez,ale na swiezym powietrzu to juz lekka przesada... |
Jestem za. |
|
 |
malyberlin
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2010-02-28, 01:01
|

|
|
| Jack Daniels napisał/a: | Zrobmy tez zakaz uzywania samochodow na swiezym powietrzu,
zakaz produkcji pradu w elektrowniach uzywajacych wegla i wiele innych.
A palenie tytoniu tylko w foliowych workach.
| SoNja napisał/a: | | w restauracji tez jestem przeciw.w pubach w zasadzie tez,ale na swiezym powietrzu to juz lekka przesada... |
Jestem za. |
Ja proponuje wprowadzenie najlepiej w calej Unii zakazu wyplacania przez pracodawcow ponizej 20 Euro netto za godzine pracy i wszystkim zylo by sie lepiej po wprowadzeniu takiego zakazu nieprawdaż |
|
|
|
 |
|
|