forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

zapraszam do obejrzenia mojego nowego klipa

Autor Wiadomość
marlen 
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2007-01-28, 19:54   

kobieta_Pracujaca, ja chyba tez przejde do tych osob nie klikajacych na linki od pana % bo co sie nie odezwe to pewnie mie zacznie znowu obrazac:) Taka natura "artystow" chyba...

37procent 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-01-28, 22:50   

Kobieta pracujaca napisał/a:
37procent napisał/a:
Ja sie nie obrazam z tego powodu

To dobrze, ze sie nie obrazasz. Mysle, ze ta dyskusja bylaby bardziej rzeczowa, gdybys nie obrazal innych (Maren). To moze byc odebrane jako prowokacja. A tak poza tym, to fajnie, ze masz taka pasje i fajnie, ze zapraszasz nas do obejrzenia swoich dziel. Komu taka sztuka nie lezy, moze na przyszlosc na Twoje linki nie klikac i juz. Ja wlasnie do tych ludzi naleze.

i bardzo sie z tego powodu ciesze,widze ze problemy potrafia sie same rozwiazac

Kobieta pracujaca 
Dyskutant

Wysłany: 2007-01-28, 23:12   

Maren, nie, nie wszyscy artysci maja taka nature, ze obrazaja innych! :lol: Ale niektorzy chyba musza/lubia prowokowac. Popatrz jak skromnie reklamuje swoja sztuke Kamila.

marzena 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-01-29, 00:16   

Nie chcialabym przerywac tych Waszych przemilych przepychanek :evil: ale z poczatku i z tytulu wynika ze zaprosil WAS % do obejzenia a nie komentarzy :!:

Wiec skonczcie na niego najezdzac chlopak sie udziela wykorzystujac swoje hobby a czy to robi dobrze czy zle to wiekszosc WAS napewno nie ma o tym pojecia ani sie na tym zna! :???:

Jezeli nie lubicie tej muzy albo uwazacie ze WAS w jakis sposob obraza czy cos w tym rodzaju to poprostu nie klkac na linki i juz! :twisted:

Milego nastepnego dnia bez muzy %a !!!

Kamila
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-01-29, 08:54   

Kobieta pracujaca napisał/a:
Popatrz jak skromnie reklamuje swoja sztuke Kamila.

No kurcze, a wlasnie w tym tygodniu chcialam sie czyms pochwalic i teraz nie wiem czy wypada ;)

A wracajac do tematu to ja szanuje to, ze ktos ma jakies zainteresowanie, bo bez tego to zycie byloby smutne i troche nudne :(

marlen 
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2007-01-29, 09:39   

marzena, mnie nie ta muzyka obraza, mnie obrazil sam pan %, ale dla mnie temat jest skonczony, wyrobilam sobie juz zdanie co do tego. A hobby to dobra sprawa. po drugie.... pan % od poczatku wprowadzil wszystkich ( nie znajacych go osobiscie ludzi , ktorzy na klipie nie mogli go rozpoznac) w blad, piszac ze to jego klip. Jakby napisal ze w nim wystapil nie bylo by calej sprawy podejrzewam. Zreszta , ja napisalam ze mi sie klip nie podoba , wiec jego osobiscie nie obrazilam bo jak wynika, on go nie nakrecil a w nim wystapil. To pan % pojechal w bardzo inteligentny sposob po mojej osobie za co go juz nie szanuje. A jesli chodzi o znanie sie na muzyce , badz tez nie, moze na Djce sie nie znam, ale na klipach w pewnym stopniu owszem tak , dlatego sie wypowiedzialam majac za soba pewien czas wspolnej zabawy z pewna muzyczna telewizja w Polsce.

pozdro i sie juz nie wypowiadam na ten temat nie chcac doprowadzic pana % do skraju wytrzymalosci od krytyki.amen

37procent 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-01-29, 12:32   

ale dla mnie temat jest skonczony,

ALLELUJA!W koncu sie kobieta domyslila.

A swoja droga po co go zaczynalas,krecisz sie w kolko ze swoimy wypowiedziami,nie wiem co o Tobie myslec.(czyzby trudne dziecinstwo?)

Reasumujac:,,Zapraszam ponownie do obejzenia ,,MOJEGO,,(niemojego tylko zespolu z ktorym wspolpracuje)teledyku.

Zycze milego odbioru :lol:

Odpowiedz do tematu