zapraszam do obejrzenia mojego nowego klipa
| Autor |
Wiadomość |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-01-28, 19:54
|

|
|
| kobieta_Pracujaca, ja chyba tez przejde do tych osob nie klikajacych na linki od pana % bo co sie nie odezwe to pewnie mie zacznie znowu obrazac:) Taka natura "artystow" chyba... |
_________________ marlen |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-28, 22:50
|

|
|
| Kobieta pracujaca napisał/a: | | 37procent napisał/a: | | Ja sie nie obrazam z tego powodu |
To dobrze, ze sie nie obrazasz. Mysle, ze ta dyskusja bylaby bardziej rzeczowa, gdybys nie obrazal innych (Maren). To moze byc odebrane jako prowokacja. A tak poza tym, to fajnie, ze masz taka pasje i fajnie, ze zapraszasz nas do obejrzenia swoich dziel. Komu taka sztuka nie lezy, moze na przyszlosc na Twoje linki nie klikac i juz. Ja wlasnie do tych ludzi naleze. |
i bardzo sie z tego powodu ciesze,widze ze problemy potrafia sie same rozwiazac |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-28, 23:12
|

|
|
Maren, nie, nie wszyscy artysci maja taka nature, ze obrazaja innych! Ale niektorzy chyba musza/lubia prowokowac. Popatrz jak skromnie reklamuje swoja sztuke Kamila. |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-29, 00:16
|

|
|
Nie chcialabym przerywac tych Waszych przemilych przepychanek ale z poczatku i z tytulu wynika ze zaprosil WAS % do obejzenia a nie komentarzy
Wiec skonczcie na niego najezdzac chlopak sie udziela wykorzystujac swoje hobby a czy to robi dobrze czy zle to wiekszosc WAS napewno nie ma o tym pojecia ani sie na tym zna!
Jezeli nie lubicie tej muzy albo uwazacie ze WAS w jakis sposob obraza czy cos w tym rodzaju to poprostu nie klkac na linki i juz!
Milego nastepnego dnia bez muzy %a !!! |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-29, 08:54
|

|
|
| Kobieta pracujaca napisał/a: | | Popatrz jak skromnie reklamuje swoja sztuke Kamila. |
No kurcze, a wlasnie w tym tygodniu chcialam sie czyms pochwalic i teraz nie wiem czy wypada
A wracajac do tematu to ja szanuje to, ze ktos ma jakies zainteresowanie, bo bez tego to zycie byloby smutne i troche nudne |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-01-29, 09:39
|

|
|
marzena, mnie nie ta muzyka obraza, mnie obrazil sam pan %, ale dla mnie temat jest skonczony, wyrobilam sobie juz zdanie co do tego. A hobby to dobra sprawa. po drugie.... pan % od poczatku wprowadzil wszystkich ( nie znajacych go osobiscie ludzi , ktorzy na klipie nie mogli go rozpoznac) w blad, piszac ze to jego klip. Jakby napisal ze w nim wystapil nie bylo by calej sprawy podejrzewam. Zreszta , ja napisalam ze mi sie klip nie podoba , wiec jego osobiscie nie obrazilam bo jak wynika, on go nie nakrecil a w nim wystapil. To pan % pojechal w bardzo inteligentny sposob po mojej osobie za co go juz nie szanuje. A jesli chodzi o znanie sie na muzyce , badz tez nie, moze na Djce sie nie znam, ale na klipach w pewnym stopniu owszem tak , dlatego sie wypowiedzialam majac za soba pewien czas wspolnej zabawy z pewna muzyczna telewizja w Polsce.
pozdro i sie juz nie wypowiadam na ten temat nie chcac doprowadzic pana % do skraju wytrzymalosci od krytyki.amen |
_________________ marlen |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-29, 12:32
|

|
|
ale dla mnie temat jest skonczony,
ALLELUJA!W koncu sie kobieta domyslila.
A swoja droga po co go zaczynalas,krecisz sie w kolko ze swoimy wypowiedziami,nie wiem co o Tobie myslec.(czyzby trudne dziecinstwo?)
Reasumujac:,,Zapraszam ponownie do obejzenia ,,MOJEGO,,(niemojego tylko zespolu z ktorym wspolpracuje)teledyku.
Zycze milego odbioru |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
|
|