zapraszam do obejrzenia mojego nowego klipa
| Autor |
Wiadomość |
37procent
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-22, 22:48
|

|
|
Widzial Cie widzialam |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-23, 09:41
|

|
|
TOTALNIE POZYTYWNIE NAKRECONY I ZAKRECONY |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-23, 17:19
|

|
|
| hi hi |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-25, 01:53
|

|
|
h....... przeczuc
Niezle tam sie % prezentujesz i te nie pomalowane paznokietki !
Ja chce w Putili uslyszec te palcowki na sprzecie !
|
|
|
|
 |
input
Nowy

|
Wysłany: 2007-01-25, 22:58
|

|
|
| Tacy ludzie jak ty psują wizerunek polskiego hip hopu.Posłuchaj lepiej o.s.t.r.a |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-26, 10:34
|

|
|
% SWIETNE ))))))) |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Monika0406
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-01-26, 17:58
|

|
|
calkiem niezle hooo hooo |
_________________ .."To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".. |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-01-26, 22:14
|

|
|
przyznam ze ta piosenka to masakra, Boze jak ja nie tzrawie takich pozerow co to niby hip-hop "uprawiaja". A klip.... nie rozumiem w jakim sensie to "twoj klip", byles rezyserem , producentem ? nie jestem w temacie zbytnio:P
input, o.s.t.r. zgadza sie |
_________________ marlen |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-26, 23:12
|

|
|
...jak zobaczylem Twoj awiator(...)to odrazu wiedzialem jaki bedzie komentarz
...kobieto ,jestes najbardziej przygnebiona, sceptyczna,zgredliwa formowiczka jaka tu bywa-WARUM?
...wyluzuj troche ,zycie ma tez pozytywne strony
...a swoja droga to dziekuje za komentarz,i szanuje Twoje zdanie na tym polega to forum
peace |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
ula
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-01-27, 16:05
|

|
|
klip taki sobie- to znaczy od poczatku mozna przewidziec co bedzie na koncu- czyli chlopaki sie wyginaja, naszyjniki maja imponujace; dziewczyny jakze pikne -kreca tylkami, fryzury maja w deche i w ogole sa dekoracja tego meskiego swiatka prostych emocji.
o wiele bardziej podobal mi sie taki filmik co na nim ciemno bylo i czegos tam szukaliscie
pozdro |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-27, 18:27
|

|
|
| 37procent napisał/a: | | jestes najbardziej przygnebiona, sceptyczna,zgredliwa formowiczka jaka tu bywa |
Oj, wrazliwy ten nasz artysta na krytyke, wrazliwy... Dostalo sie Marlen za to jej nietrawienie! Ja tez pytam: | marlen napisał/a: | | w jakim sensie to "twoj klip", byles rezyserem , producentem ? |
Zauwaz, ze co do klipa sie nie wypowiadam (a wiec tez nie krytykuje). Dlatego tez prosze o normalna odpowiedz, taka bez rad dotyczacych mojej osobowosci i zycia. |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-01-27, 19:38
|

|
|
37procent,
skoro oceniasz moj charakter na podstawie podajrze dwoch czy trzech postow w ktorych dalam pradwopodobnie wlasnie Tobie krytyke to coz... mowi to samo za siebie. Poza tym to, ze uwazam ta PIOSENKE za szajs, nie czyni mnie zgredliwa , ODER? Takiego hiphopolo nasluchalam sie sporo jak bywalam w 4funie , wiec nie chcem z toba dysutowac o tym ze cos mi sie nie podoba. Dajesz post , wiec oczekuj ze nie tylko pochwaly przeczytasz. Nie chcesz krytyki to nie pokazuj publicznie takich postow gdzie kazdy ma dostep. Jestes"tworca" , to przyjmoj krytyke na rowni z pochwala. Jeszcze Cie showbiznes tego chyba nie nauczyl najwyrazniej. I nie oceniaj ludzi po paru postach, bo do zgredliwych i przygnebiajacych ludzi raczej nie naleze , ale o tym niech sie wypowiadaja jednynie CI, co mnie znaja osobiscie, chyba ze Ty masz inny system obchodzenia sie z ludzmi.... what ever...
Piosenka szajs , klip na niezbyt wysokim poziomie , moge to porownac do nieustannie powtarzajacych sie watkow w klipach m.in. Nowatora, Lerka , i reszty polskiego hiphopolo. |
| |
|
|
|
 |
input
Nowy

|
Wysłany: 2007-01-28, 00:40
|

|
|
| no co ,chłopak sie chce pokazac i może liczy że mu powiem ze jaki to on jest zajebisty i jaki luzak ,co klip widze to coraz większe żygi. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-28, 13:23
|

|
|
...a swoja droga to dziekuje za komentarz,i szanuje Twoje zdanie na tym polega to forum
tak chyba napisalem wyrzej...
a tak na marginesie to ja sie ani nie chwale ani nie popisuje takimi produkcjami,poprostu pokazuje to co robie w wolnym czasie(ze ja to musze wam tlumaczyc ,ale widocznie filozofom trzeba).A ze przybiera to wlasnie taki wyglad to mozecie napisac,,tak podoba mi sie to,,lub ,,ojej ale kaka!,,na tym polewa forum.Ja sie nie obrazam z tego powodu kazdy ma swoje zdanie a to jest miejsce gdzie kazdy moze sie wypowiedziec.
Do pani Kobiety Pracujacej ...ja nie jestem tworca tego klipa tylko wystepuje w nim(aha i nie jako wiginajaca sie laska w szmince bez majtek,Kobieto to nie ja! ).Moje produkcje mozesz(nie musisz)zobaczyc tu:
http://video.i123.pl/play...jemy_po_swiecie
do pani Marlen...kobieto zapetlasz sie .Twoja rewypowiedz polega na powturzeniu tego co juz poruszylas ,tak tak ja wiem hiphopolo,rapowcy , koniunktura na polski rap bla bla bla.Widzisz niektorzy jada ,,pociagiem ,,co sie nazywa PL Hip Hop,a niektorzy wysiadaja na pierwszej lepszej stacji.Ja jade tym ,,pociagiem ,,ale nie zapominam o tym ze w tym pociagu jest duzo wagonow i przedzialow.(moze tak ci to wytlumacze).Nie wspolpracuje tylko z jednym artysa tylko z wieloma(z ostr tez aby cie uspokoic).Jestem dj i na tym rynku moge wybierac z kim chce cos zrobic a z kim nie .ROZUMIEMY SIE?
Amen!
ale referat trzasnolem,aha input,moze tak output?(dobra rada).
Widze ze Marlen zmienila aviator...mysle ze ten ktory ci zasugerowalem lepiej pasuje do Ciebie.
pozdrawiam wszystkich |
 |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-01-28, 15:45
|

|
|
37procent,
sory a co ma do tematu to ze pracujesz z wieloma wykonawcami? nie obchodzi mnie kogo sobie wybierasz do wspolpracy. powiedzialam ze piosenka dno i klip taki sobie a ty nagle sie rozwijasz jak tasma ze swoja wielce inteligenta wypowiedzia. Sam jestes beznadziejny jesli na czyjs koment krytyczny co do jakies piesni jedziesz po innych ludziac. A twoje uwagi co do moich awatarow lub jakies beszczelne uwagi wobec mojej osoby sobie zatrzymaj dla siebie i sie naucz troche kultury! widze chamstwo sie szerzy |
|
|
|
 |
Ewa_30
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-01-28, 16:03
|

|
|
No, znowu sie goraco na forum zrobilo...
%, co do klipu sie nie wypowiadam, bo sie nie znam. Raczej nie lubie takiej muzyki. Ale podziwiam Cie za to, ze masz w sobie pasje i sie realizujesz, robisz to co lubisz. |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
Wysłany: 2007-01-28, 16:05
|

|
|
Ja tylko jedno chciałbym.
Jak się ma zdanie:
| 37procent napisał/a: | | zapraszam do obejrzenia mojego nowego klipa |
do zdania:
| 37procent napisał/a: |
[...] ...ja nie jestem tworca tego klipa tylko wystepuje w nim [...] |
rozumiem, ze tworcy teledysku (http://www.enterhajs.com/master.html) wiedza, ze robisz im kolo piora?
pozdr
uko |
_________________ uko |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-01-28, 16:20
|

|
|
| hahahahha no to jest jego nowy klip:PPPPP brawo:D:D sam sie zkreca w swoich wypowiedziach i zaraz pewnie znowu sie oburzy:) |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-01-28, 19:24
|

|
|
| 37procent napisał/a: | | Ja sie nie obrazam z tego powodu |
To dobrze, ze sie nie obrazasz. Mysle, ze ta dyskusja bylaby bardziej rzeczowa, gdybys nie obrazal innych (Maren). To moze byc odebrane jako prowokacja. A tak poza tym, to fajnie, ze masz taka pasje i fajnie, ze zapraszasz nas do obejrzenia swoich dziel. Komu taka sztuka nie lezy, moze na przyszlosc na Twoje linki nie klikac i juz. Ja wlasnie do tych ludzi naleze. |
|
|
|
 |
|
|