|
Bowling w niedziele, 27.08.06
| Autor |
Wiadomość |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2006-08-07, 13:37 Bowling w niedziele, 27.08.06
|

|
|
Witajcie!
Czy sa chetni na bowling (kregle)? Ja juz od dluzszego czasu nie gralem i bym chcial znow sprobowac. Aktualnie jeszcze sa wakacje, dlatego termin jest dopiero za niecale trzy tygodnie, ale to chyba nie szkodzi. O terminie i miejscu mozemy naturalnie jeszcze dyskutowac, tylko ci, ktorzy bede chcieli przyjsc, prosze o obecnosc, zeby tej osobie ktora zamawia, nie bylo na koncu przykro.
Jako termin proponuje niedziele, 27.08. o godzinie 15:00 w Vitalis Bowling, Zerpenschleuser Ring 37, 13439 Berlin. Dojazd z autobusem X21, M21 od S-/U-Bhf Wittenau. Moge tez podrzucic autem.
http://www.vitalis-sport.de/htdocs/bowhome.html
http://www.vitalis-sport....4standort2.html
Sa zainteresowani? |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
marlen
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-08-07, 14:16
|

|
|
| ja znów odpadam prawdopodobnie 26 ide na wesele... w Polsce. Mam ja pecha z tymi terminami:P |
_________________ marlen |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2006-08-14, 10:30
|

|
|
Pozwole sobie odswiezyc temat i zapraszam jeszcze raz wszystkich zainteresowanych na bowling. |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-08-14, 20:42
|

|
|
| Joker Adams napisał/a: | Pozwole sobie odswiezyc temat i zapraszam jeszcze raz wszystkich zainteresowanych na bowling. |
oj oj oj ja bede w tym czasie w Polsce |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
- manga • phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|