forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

GRIL

Autor Wiadomość
Dominika
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2007-07-17, 12:14   

Duzo sie dzialo, sporo takich grupek, jak nasza. Park jest moim zdaniem ogromny.

VENUS 
Poczatkujacy

Wysłany: 2007-07-17, 12:41   

Ja niestety tez nie dotarlam a szkoda bo widze ze bylo super szkoda . Ale to nic moze nastepnam razem umuweimy sie poprost w konkretnym miejscu zeby sie nie szukac i isc poprostu razem. A ja wrocilam wtedy do domu i grila sobie na balkonie zrobilam :cry: (BALKONIEN) zaprosilam pare osob i tez nie bylo tak zle. Mam nadzieje ze nstempnym razem ci co nie trafili to jakos sie umowimy w jednym miejcu i pojdziem poprostu razem. :wink:

Pozdrawiam pa do nastepnego

VENUS 
Poczatkujacy

Wysłany: 2007-07-17, 12:46   

Fajnie bybylo gdyby sie taki spotkanie odbylo moze nie dlugo poki mamy fajna pogode bo pozniej to niewiadomo. No ok. zalezy od was

POZDRAWIAM pa

Malgorzata 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-07-17, 12:55   

Mysle,ze nie ma sensu robic spotkania blizej niz koniec sierpnia :roll: :roll: duzo ludzikow jest weg :wink: :grin:

Dominika
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2007-07-17, 13:17   

W sumie masz racje Malgorzato, ale i tak nie da sie tak zrobic, zeby wszyscy przyszli, bo zawsze ktos nie ma czasu, wiec moze nastepny grilik niedlugo, a pod koniec sierpna oczywiscie tez. :mrgreen:

Malgorzata 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-07-17, 13:28   

Nie,no jasne,ze nie ma takiego terminu,zeby wszystkim pasil :wink: :wink: ale ja na nastepny sie na bank zalapuje :wink: :wink: :lol: :lol:

marzena 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-07-17, 22:15   

Oj jaka szkoda tyle WAs przyszlo i NAS nie znalazlo!!!!
Ludzie jak mogliscie mnie nie zobaczyc i uslyszec??? :razz: :razz:
A tak po za tym dzieki ze tak czcicie moje imie prawie wszedzie Marzena!! :twisted: :twisted:

Nastepne spotkanie mysle ze dopiero we wrzesniu bo jest wielu ktorzy byliby bardzo smutni ze bylo spotkanko bez nich :smile:
NO CHYBA ZE TAK BARDZO CHECIE :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam Marzena :mrgreen: :mrgreen:

OsloManiacs 
Poczatkujacy

Wysłany: 2007-07-17, 23:11   

Nie tak prostu w gąszczu ludzi znaleźć odpowiednia grupke. Zwłaszcza, że jedyną wskazówką jest, że może ktoś będzie gadał po polsku :) . A tam grupek z grill'em było bardzo wiele. Następnym razem najlepiej się umówić w jakimś bardziej konkretnym miejscu, np. przy fontannie w Sony Center i tyle :) .

37procent 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-07-17, 23:36   

gril w sony center przy fontannie? ja sie na to pisze...

Agnieszka 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-07-18, 11:37   

o jak bedziecie robic grilla w sony center to ja musze byc! I kamere zabiore :mrgreen:

acha, ja tez mam pare fotek z grilla, ale ja sierota jestem i nie umiem tutaj wstawic, wiec jakby ktos mial chec to zobic to wysle te fotki...

uko 
Super Dyskutant
/..-/-.-/---/

Wysłany: 2007-07-18, 15:06   

Agnieszka napisał/a:
... ja tez mam pare fotek z grilla, ale ja sierota jestem i nie umiem tutaj wstawic, wiec jakby ktos mial chec to zobic to wysle te fotki...

http://imageshack.us/
Wybierz zdjęcie klikając "Przeglądaj", następnie u dołu strony na "host it!" (wszystkie inne dane omijasz).
Ze strony, która wyskoczy po parunastu sekundach, kopiujesz link opisany "Hotlink for forums (1)"
i skopiowany link wklejasz tu w tym watku.
pozdr
uko

Agnieszka 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-07-19, 22:39   

uko, danke dobry czlowieku, tak to ja umiem, tylko nie umiem do albumu, chociaz to pewnie ultra proste, ale dla mnie zaskomoplikowane :mrgreen:

gosienka5 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2007-07-19, 22:54   

Agnieszka napisał/a:
uko, danke dobry czlowieku, tak to ja umiem, tylko nie umiem do albumu, chociaz to pewnie ultra proste, ale dla mnie zaskomoplikowane :mrgreen:

WItam!!! musze przyznac ze ja tez sie dzisiaj troszke meczylam zeby wstawic zdjecia do swojego albumu, ale w koncu sie udalo:)
Ja zrobilam to tak: Najpierw weszlam w uzytkownikow wyszukalam siebie i kliknelam na swoje imie, tam poznie weszlam do swojej prywatnej galerii, a tam jest taka opcja jak dodaj zdjecie, jak juz tam wejdziesz to bedzie okienko, w ktorym mozna wstawic swoje zdjecia jast tam napisane durchsuchen. Mysle ze powinnas sobie poradzic:) zycze powodzenia, i pozdrawiam:)

Bozena_Berlin 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2007-07-24, 15:05   

Hej,

spotkanko bylo wspaniale :mrgreen: , szkoda ze tak krotko bylam :cry: . bo najlepsze napewno mnie ominelo :sad:
Ale niestety z dzieckiem, ktore do grilla spaceruje, nie mozna sobie za dlugo pogadac!
Takze procenty, zastanowcie sie dobrze, bo wylegiwanie na kocyku na dluzszy czas sie skonczy :wink:

Co do spotkania w Sierpniu, to ja sie pisze, no i z tego co slyszalam pogoda bedzie piekna.

Pozdrawiam Bozena

P:S: Marzena, Piotr, do domu wracalam dwie godziny :shock: Blond, aber richtig blond :oops:

Odpowiedz do tematu