| Autor |
Wiadomość |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-07-17, 12:14
|

|
|
| Duzo sie dzialo, sporo takich grupek, jak nasza. Park jest moim zdaniem ogromny. |
|
|
|
 |
VENUS
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-07-17, 12:41
|

|
|
Ja niestety tez nie dotarlam a szkoda bo widze ze bylo super szkoda . Ale to nic moze nastepnam razem umuweimy sie poprost w konkretnym miejscu zeby sie nie szukac i isc poprostu razem. A ja wrocilam wtedy do domu i grila sobie na balkonie zrobilam (BALKONIEN) zaprosilam pare osob i tez nie bylo tak zle. Mam nadzieje ze nstempnym razem ci co nie trafili to jakos sie umowimy w jednym miejcu i pojdziem poprostu razem.
Pozdrawiam pa do nastepnego |
|
|
|
 |
VENUS
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-07-17, 12:46
|

|
|
Fajnie bybylo gdyby sie taki spotkanie odbylo moze nie dlugo poki mamy fajna pogode bo pozniej to niewiadomo. No ok. zalezy od was
POZDRAWIAM pa |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-07-17, 12:55
|

|
|
Mysle,ze nie ma sensu robic spotkania blizej niz koniec sierpnia duzo ludzikow jest weg |
|
|
|
 |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2007-07-17, 13:17
|

|
|
W sumie masz racje Malgorzato, ale i tak nie da sie tak zrobic, zeby wszyscy przyszli, bo zawsze ktos nie ma czasu, wiec moze nastepny grilik niedlugo, a pod koniec sierpna oczywiscie tez. |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-07-17, 13:28
|

|
|
Nie,no jasne,ze nie ma takiego terminu,zeby wszystkim pasil ale ja na nastepny sie na bank zalapuje |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-07-17, 22:15
|

|
|
Oj jaka szkoda tyle WAs przyszlo i NAS nie znalazlo!!!!
Ludzie jak mogliscie mnie nie zobaczyc i uslyszec???
A tak po za tym dzieki ze tak czcicie moje imie prawie wszedzie Marzena!!
Nastepne spotkanie mysle ze dopiero we wrzesniu bo jest wielu ktorzy byliby bardzo smutni ze bylo spotkanko bez nich
NO CHYBA ZE TAK BARDZO CHECIE
Pozdrawiam Marzena |
|
|
|
 |
OsloManiacs
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-07-17, 23:11
|

|
|
Nie tak prostu w gąszczu ludzi znaleźć odpowiednia grupke. Zwłaszcza, że jedyną wskazówką jest, że może ktoś będzie gadał po polsku . A tam grupek z grill'em było bardzo wiele. Następnym razem najlepiej się umówić w jakimś bardziej konkretnym miejscu, np. przy fontannie w Sony Center i tyle . |
_________________ Dann macht es Bumm
WorldBusters.EU |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-07-17, 23:36
|

|
|
| gril w sony center przy fontannie? ja sie na to pisze... |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-07-18, 11:37
|

|
|
o jak bedziecie robic grilla w sony center to ja musze byc! I kamere zabiore
acha, ja tez mam pare fotek z grilla, ale ja sierota jestem i nie umiem tutaj wstawic, wiec jakby ktos mial chec to zobic to wysle te fotki... |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
Wysłany: 2007-07-18, 15:06
|

|
|
| Agnieszka napisał/a: | | ... ja tez mam pare fotek z grilla, ale ja sierota jestem i nie umiem tutaj wstawic, wiec jakby ktos mial chec to zobic to wysle te fotki... |
http://imageshack.us/
Wybierz zdjęcie klikając "Przeglądaj", następnie u dołu strony na "host it!" (wszystkie inne dane omijasz).
Ze strony, która wyskoczy po parunastu sekundach, kopiujesz link opisany "Hotlink for forums (1)"
i skopiowany link wklejasz tu w tym watku.
pozdr
uko |
_________________ uko |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-07-19, 22:39
|

|
|
uko, danke dobry czlowieku, tak to ja umiem, tylko nie umiem do albumu, chociaz to pewnie ultra proste, ale dla mnie zaskomoplikowane |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-07-19, 22:54
|

|
|
| Agnieszka napisał/a: | uko, danke dobry czlowieku, tak to ja umiem, tylko nie umiem do albumu, chociaz to pewnie ultra proste, ale dla mnie zaskomoplikowane |
WItam!!! musze przyznac ze ja tez sie dzisiaj troszke meczylam zeby wstawic zdjecia do swojego albumu, ale w koncu sie udalo:)
Ja zrobilam to tak: Najpierw weszlam w uzytkownikow wyszukalam siebie i kliknelam na swoje imie, tam poznie weszlam do swojej prywatnej galerii, a tam jest taka opcja jak dodaj zdjecie, jak juz tam wejdziesz to bedzie okienko, w ktorym mozna wstawic swoje zdjecia jast tam napisane durchsuchen. Mysle ze powinnas sobie poradzic:) zycze powodzenia, i pozdrawiam:) |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
Bozena_Berlin
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-07-24, 15:05
|

|
|
Hej,
spotkanko bylo wspaniale , szkoda ze tak krotko bylam . bo najlepsze napewno mnie ominelo
Ale niestety z dzieckiem, ktore do grilla spaceruje, nie mozna sobie za dlugo pogadac!
Takze procenty, zastanowcie sie dobrze, bo wylegiwanie na kocyku na dluzszy czas sie skonczy
Co do spotkania w Sierpniu, to ja sie pisze, no i z tego co slyszalam pogoda bedzie piekna.
Pozdrawiam Bozena
P:S: Marzena, Piotr, do domu wracalam dwie godziny Blond, aber richtig blond |
|
|
|
 |
|
|