kto idzie do Galaxy w ta sobote (19.11)?
| Autor |
Wiadomość |
Justinana
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-11-17, 21:14 kto idzie do Galaxy w ta sobote (19.11)?
|

|
|
Czesc jestesmy nowe w Berlinie i chcialysmy wybrac sie w sobote do galaxy zeby poznac nowych ludzi czy jest moze ktos chetny? |
_________________ Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-11-17, 22:28
|

|
|
| Mlode dziewcze ... daruj sobie ta miejscowe. Jest wiele innych ''normalniejszych'' , ''ciekawszych'' miejsc , gdzie moglabys poznac nowych ludzi. |
_________________ 愛與恨是相同的兩副面孔。 / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
falcor76
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-17, 23:08
|

|
|
A tam.....miejsce nie jest złe .... Osobiście poznałam kilku fajnych"ludzi"....Po prostu niektórych trzeba ignorować (w dyskotece) |
_________________ Czasami mam ochotę iść w cholerę,ale nie wiem którędy. |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Antagonist

|
Wysłany: 2011-11-18, 09:21
|

|
|
| wiesz no ... nie zrobilo na mnie dobrego wrazenia jak przed ''dyska'' naje.... pijana parka sie zaczela sie klocic na cale neukölln. Ze juz bylem nie raz swiadkiem takiej wydzieraniny w miescie to dalem na luz. Wchodze ,a tam laski sobie wygrazaja ,ze jak jedna nie odczepi sie od jakiegos kolesia to ma bencki delikatnie mowiac. No jasna cholera - wylac kisiel i mamy piekne zawody! W srodku doznalem szoku. Siadasz sobie z kumplem przy piwku i slyszysz stolik obok ''ej! jak ktos Cie dotknie to ma w r§$"§&''. Patrzysz sie co to za warchol stoi badz siedzi niedaleko Ciebie , a tu dresu rodem z Krakow- Nowa Huta. Wszystko byloby ok gdyby panienka od tego dresa nie wdzieczyla jak kotka do jakis koksow... jak dla mnie patologia. |
_________________ 愛與恨是相同的兩副面孔。 / Benny Hilling mode on... |
|
|
|
 |
carlla
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-18, 12:16
|

|
|
| dla mnie to speluna totalna...z 20 albanami na bramce,od ktorych mozesz dostac w twarz z byle powodu |
|
|
|
 |
Justinana
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-11-18, 12:16
|

|
|
naprawde tak jest az tak zle? |
_________________ Być człowiekiem oznacza mieć wątpliwości i mimo to iść dalej swoją drogą. |
|
|
|
 |
carlla
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-18, 12:21
|

|
|
| no dla mnie masakra...taka wiejska potupajka..w berlinie jest duzo ciekawszych dyskotek,naprawde,ale mozesz isc zobaczyc i sama ocenisz..jednym sie podoba innym nie |
|
|
|
 |
gosia82
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-18, 13:34
|

|
|
ja osobiście od czasu do czasu chodzę do galaxy i zawsze jestem zadowolona, muzyka fajna i zawsze choćby nie wiem o której godzinie dostajemy stolik i obsługa bardzo miła w ogóle jest fajnie, jedyny minus to w soboty jest dużo ludzi... ja polecam galaxy |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz!

|
Wysłany: 2011-11-18, 15:55
|

|
|
| Justinana napisał/a: | naprawde tak jest az tak zle? |
Mowisz o tej stodole ? Nie wiem kto to pisal ze obslug mila, bo jak dobre pare mieisiecy temu tam bylem ze znajomymi okolo 10 osob i jakims cudem zlapalismy stolik na tym podwyzszeniu po lewej stronie i chcielismy zamowic sobie pare drinkow jakies piwka, to babka podleciala do nas i powiedziala ze przy tym stoliku moga siedziec osoby ktora zamawiaja cale butelki wodki, whisky itp. i nas wyp....lila z tego miejsca taka tam kultura i wymagania |
_________________ Berlińska Polonia - To My !!
 |
|
|
|
 |
adka0401
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-18, 16:27
|

|
|
| DonDiegoDE napisał/a: |
Mowisz o tej stodole ? Nie wiem kto to pisal ze obslug mila, bo jak dobre pare mieisiecy temu tam bylem ze znajomymi okolo 10 osob i jakims cudem zlapalismy stolik na tym podwyzszeniu po lewej stronie i chcielismy zamowic sobie pare drinkow jakies piwka, to babka podleciala do nas i powiedziala ze przy tym stoliku moga siedziec osoby ktora zamawiaja cale butelki wodki, whisky itp. i nas wyp....lila z tego miejsca taka tam kultura i wymagania |
tak jest w kazdym klubie w berlinie, ze jest sekcja dla tak zwanych vipow. Zeby tam usiasc musisz kupic cala butelke jakiegos alkoholu. Moze tylko nie wyp....lalja , a wypraszaja |
|
|
|
 |
DonDiegoDE
Bardzo czesto tu bywa Tylko Falubaz!

|
Wysłany: 2011-11-18, 16:46
|

|
|
| adka0401 napisał/a: | | DonDiegoDE napisał/a: |
tak jest w kazdym klubie w berlinie, ze jest sekcja dla tak zwanych vipow. Zeby tam usiasc musisz kupic cala butelke jakiegos alkoholu. Moze tylko nie wyp....lalja , a wypraszaja |
tak wiem, ale w galaxy masz jakas sekcje VIP ?? ) Jesli chcesz byc w sekcji Vip w jakim kolwiek klubie to zazwyczaj rezerwujesz taka loze, albo widzisz ze to jest loza VIP...a tam nic ) |
_________________ Berlińska Polonia - To My !!
 |
|
|
|
 |
irmencja666
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-18, 17:06
|

|
|
| carlla napisał/a: | | no dla mnie masakra...taka wiejska potupajka.. | Zgadzam się... Byłam raz i nigdy więcej nie pójdę. Ludzie kompletnie bez poziomu. To znaczy na takich ja się natknęłam, widocznie miałam pecha |
_________________ Come on and do the jailhouse rock with me! |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-11-18, 20:38
|

|
|
Kinga nie ma to ja k17 tam to juz transylwania |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Justinana
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-11-18, 21:12
|

|
|
| a czy sa w Berlinie jakies inne polskie dyskoteki ktore moglibyscie polecic? |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-18, 22:00
|

|
|
| Justinana napisał/a: | | a czy sa w Berlinie jakies inne polskie dyskoteki ktore moglibyscie polecic? |
A czemu koniecznie polskich szukasz? |
_________________ Nie rób priorytetu z kogoś, dla kogo jesteś tylko 'opcją'. |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-18, 22:11
|

|
|
| DonDiegoDE napisał/a: | | adka0401 napisał/a: | | DonDiegoDE napisał/a: |
tak wiem, ale w galaxy masz jakas sekcje VIP ?? ) Jesli chcesz byc w sekcji Vip w jakim kolwiek klubie to zazwyczaj rezerwujesz taka loze, albo widzisz ze to jest loza VIP...a tam nic ) |
Swoja droga to dziwne, ze tam w ogole sa jakies miejca dla tzw. VIPow... tam przeciez takie slowo nie ma prawa bytu...
W kazdym badz razie w tym miescie sa setki klobow\dyskotek\ knajpek ktore maja jakikolwiek poziom, takze polecam sie przekonac na wlasnej skorze |
|
|
|
 |
szymin89
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-18, 22:14
|

|
|
Nikt sie nie przyznaje ze tam chodzi a zawsze jest pelno ludzi;) Bylem tam pare razy i narzekac nie moge bo bylo calkiem ok. Trzeba tylko pilnowac swoich...
A wiec jak nie wspomniane galaxy to co innego? |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-18, 22:16
|

|
|
Bylam raz w Galaxy.
Weszlam, popatrzylam, podziekowalam i wyszlam krotko mowiac... ale jesli komus odpowiada to ok |
|
|
|
 |
szymin89
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2011-11-18, 22:27
|

|
|
| No i ok ale wszyscy odradzaja te galaxy a nikt nie zaproponuje czegos ciekawszego czy sprawdzonego. Chetnie wszyscy niezorientowani poznamy ciekawe dyskoteki czy kluby. Sporo slyszalem o Sodzie czy Matrix'ie ale jeszcze mnie tam nie bylo;) |
|
|
|
 |
CrazyPolska
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-11-18, 22:31
|

|
|
Soda i Matrix sa o niebo lepsze niz Galaxy
W obu masz po kilka parkietow z rozna muzyka( kazdy znajdzie cos dla siebie), a ceny tez nie sa zabojczo wysokie, wiec jest ok, chociaz w tym miescie sa jeszcze inne ciekawe miejsca. |
|
|
|
 |
|
|