|
Mecz Polska - Niemcy razem oglądamy!!!
| Autor |
Wiadomość |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-06-15, 00:19
|

|
|
Zalujcie Ci ktorzy znami nie byli. W knajpie byla super atmosfera. Kilkanascie osob z Polski, a reszta to Niemcy, ale i tak my rzadzilismy przez 90 minut!!!
Pozdrowienia dla Marzeny, Vito, Moniki, ich polowek i dla sasiadow z mojej ulicy
Kamila
Pooooooooolska biaaaaaaaaalo czeeerwoni!!! |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-06-15, 06:49
|

|
|
Mam dwa pytania... Dlaczego tak mnie bola nadgarstki i gdzie sie podzial moj glos?
Marzena tak mi przyszlo do glowy, moze ten koles, ktory siedzial z przodu i prawie caly czas sie na nas gapil robil nam zdjecia i filmowal to moze byl policjant w cywilu?
P.S. Usiadz tez, bo mi glupio tak samej stac |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-06-16, 23:15
|

|
|
No coz nie udalo sie ale to juz nie nasz problem!!! Wracamy do domu!!!!! Moze innnym razem
mimo wszystko na tym mundialu dzieja sie niezle rzeczy wygrywaja Ci na ktorych sie nie stawialo to dobrze chociasz jest ciekawiej tylko bez nas -2 minnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!
Kamila mnie dlonie do dzis bola a prwe ucho mam polguche ALE BYLO WARTO!!!!
Nastepnym razem wezme ze soba jeszcze beben to wtedy napewno wygramy! i mam nadzieje ze przyjdzie troche wiecej luda zeby NASZYM dopingowac
Zalujta ludzie jeszcze tego nie bylo zeby mala garstka ludzi przekrzyczala cala knajpe ludzi Niemcy troche probowali spiewac i gwizdali a nawet trabe mieli ale to bylo nic w stosunku do naszych gardel gwizdow i malych zabawek ktore robia duzo chalasu!!! Do dzis siebie podziwiam i innych oczywiscie tez
Pozdrawiam Wszystkich kibicow ze mna krzyczacych !!!!!!
Do nastepnego spotkania |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|
|
|
|