forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Pilka

Autor Wiadomość
Monika0406 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-07, 13:02   Pilka

Witam , tak na chwilke wcinam sdie zoneczcei mam pytanko? czy oprocz kobiet , ktore tu goruja sa tez mezczyzni , ktorzy maja czasem czas i chec pograc w pilke nozna , miejsce i czas do ustalenia!!!!!!!!!Pozdrawiam Wojtek

Tomek0774 
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-06-07, 13:22   

Ja mam czas i chec.Uko tez pewnie by pogral.Tylko pewnie w gre wchodza jakies godziny ranne i najlepiej sobota albo niedziela.Ranne z tego wzgledu ze po poludniu mecze MS.Mozemy cos zagrac np w ta sobote ? Zorganizuj jakies boisko i gramy. Dla mnie obojetnie gdzie to bedzie.Kto chetny niech sie wpisuje i gramy!!!

uko 
Super Dyskutant
/..-/-.-/---/

Wysłany: 2006-06-07, 13:33   Re: Pilka

Monika0406 napisał/a:
Witam , tak na chwilke wcinam sdie zoneczcei mam pytanko? czy oprocz kobiet , ktore tu goruja sa tez mezczyzni , ktorzy maja czasem czas i chec pograc w pilke nozna , miejsce i czas do ustalenia!!!!!!!!!Pozdrawiam Wojtek

Witaj MonikoWojtku:)

Ciesze się, ze nareszcie jacys mezczyzni wychodza z ukrycia. Sobota dobry termin, powiedzmy 11? (zeby zdazyc wstac:)) . Ja podobnie jak Tomek, mogę dojechać (gdzies w obrebie Berlina oczywiscie:)

Rozumiem, ze admin Marcin nam sie nie wymiga?:) A co z innymi Panami? Nie chowajcie głowy w piasek:) Jak grac nie potraficie to znajdziemy wam jakas inna funkcje (moze słupkow bedzie brakowac?:)) OK, zartowalem:) Serdecznie zapraszamy.

pozdr

uko

Gosia 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2006-06-07, 13:39   

A jakby wybrac takie miejsce zeby i dzieci sie mialy gdzie w poblizu pobawic? Ja chetnie na nie pouwazam, a moze jeszcze jakas babeczka sie znajdzie, chetna na ploty i pokibicowanie??

Bo Tomek by strasznie chetnie w pilke pogral, tylko dzieci w zamrazarce sie nie zmieszcza na ten czas ;)

Monika0406 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-07, 13:48   

Moge obowac sprzalatwic fajne boisko i hale rowniez ale nie wie jak to innym pasuje bo jest to na wschodniej czesci berlina Hellersdorf, i dla dzieci jest tam miejsca dosc i dla zon rowniez.

Monika0406 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-07, 13:49   

Wystapil blad w pisowni sory , chodzi o to ,ze moge "sprobowac zalatwic"

Gosia 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2006-06-07, 13:56   

Dla nas OK, w sumie gdziekolwiek by to nie bylo to sie dostosujemy.

uko 
Super Dyskutant
/..-/-.-/---/

Wysłany: 2006-06-07, 14:07   

Gosia napisał/a:
Dla nas OK, w sumie gdziekolwiek by to nie bylo to sie dostosujemy.

1. Wojtek (profil Moniki)

2. Tomek

3. Tomek (profil Gosi)

4. uko

(5 Marcin?):))

Sklad sie krystalizuje. To dobrze.

Wojtek, co rozumiesz przez stwierdzenie mogę zorganizowac?:) Wybuduja Ci na poczekaniu :) ? Zdobedziesz klucze od jakiejs hali? (odplatnie, nieodplatnie?). Masz na oku boisko pod domem? (podaj adres lokalizacji)

W zeszłym roku gralismyna: Sebastianstr. 61 Berlin 10969 (Kreuzberg)

Boisko w małym parku, mozna podjechac autem pod same boisko. Obok 4 kosze, mozna porzucać. Jest tez plac zabaw dla maluchów.

Dojechac mozna:

U8 stacja Moritzplatz

U2 stacja Markisches Museum

To oczywiscie jedna z propozycji, czekam na konkrety z waszej strony.

Jedno jest pewne, w sobote zagramy:)

pozdr

uko

Pia 
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-06-07, 14:10   

no prosze jak sie chlopaki ciesza pileczke pokopac ;) )))

My moze wpadniemy poogladac;) I POPLOTKOWAC ;) nie nie moge zapomnialam mam juz zajety ten weekend :(

Monika0406 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-07, 19:24   

Mam mozlwosc zalatwienia boiska przy gimnazjum tam gdzie pracuje ale to dopiero dm odpowiedz wszystkim jutro co do kosztow tez nie wiem ,ale ten pomysl z boiskiem na Kreuzberg jest ok , a co do soboty to nie moge z rana jedynie popoludniu lub w niedziele , ta akurat sobota mi rano nie pasuje z rana.Ale mam wielka ochote pokopac!!!!!!!1 :grin: :grin: :grin:

cyrylek 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-08, 19:13   

Mistrzostwa sie zblizają wielkimi krokami i nagle wszyscy chcą pokopać, pamiętam jak moj mąż anty sportowiec po mistrzostwach mnie z kumplami na boisko pogonił, ale sie działo.

Ja sie dopiero po mistrzostwach dołącze jak cos znajdziecie, muszę poczuć ducha......

pozdrawiam

Monika0406 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-08, 23:25   

Witam ponownie, a wiec sprawa sie ma tak; boisko udostepnione , moze byc to tez sobota bo mam wolne teraz tylko decyzja gdzie gramry "nie odplatne"!!!!! Hellersdorf KYRITZER Str.103 czekam na odpowiedz.Pozdrawiam Monia i Wojtek :smile: :smile: :smile:

Tomek0774 
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-06-09, 08:39   

Ja moge jutro grac.Tylko zeby skonczyc przed 15 bo o 15 mecz w TV.

Monika0406 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-09, 10:23   

Czesc, no to w takim razie fajnie by bylo jakby dzisiaj do wieczora wpisali sie wszyscy chetni bo we dwoje to raczej nie pogramy, niech bedzie godz 11 to do 15 spokojnie skonczymy. Chetnych prosimy o wpisanie sie na liste............Dziekujemy i pozdrawiamy!!!!!!1 :grin: :grin: :grin:

uko 
Super Dyskutant
/..-/-.-/---/

Wysłany: 2006-06-09, 14:03   

Monika0406 napisał/a:
Witam ponownie, a wiec sprawa sie ma tak; boisko udostepnione , moze byc to tez sobota bo mam wolne teraz tylko decyzja gdzie gramry "nie odplatne"!!!!! Hellersdorf KYRITZER Str.103 czekam na odpowiedz.Pozdrawiam Monia i Wojtek :smile: :smile: :smile:

Obecny:), ja i Konrad, znaczy 2 szt. PAsuje na Hellersdorfie o 11, chciaz to kaaaaawal drogi:)

pozdr

uko

Gosia 
Staly bywalec forum

Wysłany: 2006-06-09, 18:52   

my tez sie meldujemy :)

Monika0406 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-09, 19:15   

Chetnych przybywa zapraszamy jeszcze , a moze nie ma tu 100% mezczyzn ,ktorzy potrafia biegac za pilka i strzelac do bramki?????? :roll: :grin:

Monika0406 
Bardzo czesto tu bywa

Wysłany: 2006-06-09, 23:23   

My bedziemy na boisku o 11:00 ,nie wiem kto tam dotrze ale mam nadzieje, ze zagramy.Pa do jutra :lol: :grin:

uko 
Super Dyskutant
/..-/-.-/---/

Wysłany: 2006-06-10, 02:57   

Monika0406 napisał/a:
My bedziemy na boisku o 11:00 ,nie wiem kto tam dotrze ale mam nadzieje, ze zagramy.Pa do jutra :lol: :grin:

My tez (mimo porazki:) )

Tomek0774 
Super Dyskutant

Wysłany: 2006-06-10, 08:41   

Sorki ale ja nie dam rady.Padla nam pralka i musze niestety pochodzodzic po sklepach i kupic nowa.Jeszcze raz przepraszam.

Odpowiedz do tematu