po spotkaniu = przed spotkaniem,w jakim klubie nastepne?
| Autor |
Wiadomość |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-14, 11:53 po spotkaniu = przed spotkaniem,w jakim klubie nastepne?
|

|
|
..nikt sie nie kwapi do zalozenia tematu wiec ja powtorze pytanie,,W jakim klubie spotykamy sie na Halloween pod koniec miesiaca?,,
disco-tom-anim.gif
|
 |
| Plik ściągnięto 1105 raz(y) 48.34 KB |
|
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-14, 12:05
|

|
|
Ooooo fajnie, ze nowy temat zalozyles
Ja proponuje gdzies w centrum taneczne balety.
Do Adagio jest dobry dojazd, ale tam jest drogo :/ |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
Agnieszka
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-14, 21:46
|

|
|
Kamila, wjazd jest do przezycia 5 e, ale rzeczywiscie w srodku sie napic.... chyba, ze swoje w plecaku |
|
|
|
 |
rudiola
|
Wysłany: 2006-10-14, 23:45
|

|
|
A na jaki dzien planowana jest ta imprezka?? Piatek, sobota, czy wtorek?
Jak Halloween to moze i male przebieranko?? Rezerwuje stroj pt. Cygaro |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-15, 17:00
|

|
|
oczywiscie kazdy na galowo ,marynara ,blad laska(podobna do faceta) i CYGARO w dlon! ha!
a co do terminu to pod koniec miesiaca chyba?a co do miejsca to moze tu...http://www.insel-berlin.net/
taka pierwsza propozycja ,czekam na dalsze. |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Anee
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2006-10-15, 23:04 disco -lokale
|

|
|
hello.....
Tak jak obiecalam Kamili wypunktuje lokale ktore znam w Berlinie-nie jest ich duzo 40seconds, 24 hours , Havanna Club , Felix , Adagio , El Pueblo ,Cueva Buena Vista reszty niestety nie pamietam bo mam pamiec dobra ale krotka .... a kiedy ta dyskoteka.....juz sie nie moge doczekac.....
prosze 3mac kciuki bo jutro mnie czeka 1 dzien w Volkshochschule |
_________________ ...jesli wszystko jest jak ma byc, to bedzie dobrze... |
|
|
|
 |
Ewa_30
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2006-10-15, 23:35 Re: disco -lokale
|

|
|
| Anee napisał/a: |
prosze 3mac kciuki bo jutro mnie czeka 1 dzien w Volkshochschule |
Ja mam bardzo dobre doswiadczenia z VHS, swietnie sie tam bawie ) A do ktorej sie wybierasz? |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2006-10-16, 08:50 Re: disco -lokale
|

|
|
| Anee napisał/a: | prosze 3mac kciuki bo jutro mnie czeka 1 dzien w Volkshochschule |
Ucz sie, ucz. Jeszcze troche i nie bedzie zadnego akcentu slychac.
Nie wiem czy przyjde na dyskoteke, raz bo jade do Polski a drugi, bo nie jestem normalnie typ na dyskoteke... |
_________________ The knight... |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-16, 08:56
|

|
|
Adam co Ty tak do tej Polski ciagle jezdzisz nie masz co robic????
A tak na marginesie co Ty za glupoty pleciesz jak Ty i dysco nie zabardzo byles juz ze mna na disco i szalales az sie sciany trzesly !! Nie wykrecisz sie bedziesz z nami i tym razem plasal bo inaczej ...........................!
Przepadla mi pogadanka Berlinska ale tym razem nie dam sie splawic poszalejemy!! |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2006-10-16, 09:13
|

|
|
| marzena napisał/a: | Adam co Ty tak do tej Polski ciagle jezdzisz nie masz co robic????
|
Na Wszystkich Swietych na dwa tygodnie do Bydgoszczy.
| marzena napisał/a: |
A tak na marginesie co Ty za glupoty pleciesz jak Ty i dysco nie zabardzo byles juz ze mna na disco i szalales az sie sciany trzesly !! Nie wykrecisz sie bedziesz z nami i tym razem plasal bo inaczej ...........................! |
OK... Ale tylko w piatek 27.10.06, bo w sobote juz ruszam. |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-17, 10:40 Re: disco -lokale
|

|
|
| Joker Adams napisał/a: | | Anee napisał/a: | prosze 3mac kciuki bo jutro mnie czeka 1 dzien w Volkshochschule |
Nie wiem czy przyjde na dyskoteke, raz bo jade do Polski a drugi, bo nie jestem normalnie typ na dyskoteke... |
co ty mowisz dzoker,kazdy ma w sobie disco!!!
20051105130237-discoteque.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 949 raz(y) 14.78 KB |
|
 |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-20, 20:42
|

|
|
No jak by nie patrzac halloween zbliza sie juz powoli .... I nadal nic nie wiem co i jak zy tym spotkaniem i gdzie????? |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-25, 21:18
|

|
|
Co z dyskoteka? Ostatnio z Marzena gadalysmy, ze moze 10-11 listopada zrobic, Ludzie wroca juz z nad grobow
Anee dzieki za namiary, a czy moglabys napisac jeszcze ktora z dyskotek jest najlepsza wedlug Ciebie? Najlepiej zeby klub byl gdzies w centrum i grala w nim rozna muza na kilku poziomach. Fajnie by bylo jeszcze gdyby byl meski streaptise |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
pikesz
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-10-25, 21:58
|

|
|
| No, ja wlasciwie tez bylabym chetna, ale okolice Wszystkich Swietych mi nie pasuja....wlasnie.... |
|
|
|
 |
violetta
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-25, 22:30
|

|
|
i znowu si enei zalapie na impreze bo 10 ruszam w odwiedziny rodzinnne po polsce no trudno moze na jakies sie tak zalapie jeszcze . |
_________________ ZeBy Mi SiE ChCiAlO TaK jAk Mi SiE nIe ChCe
 |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-26, 09:47
|

|
|
| no mi w listopadzie tez bardziej pasuje;) |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Anee
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2006-10-26, 22:39 ktora najlepsza???
|

|
|
Witam Wszystkich......
sorrki, ze sie nie odzywalam-ale staram sie unikac kompa bo cos z moimi oczkami jest nie tak..juz ciezko mi nawet dowidziec na tablice w VHS....szczegolnie teraz nie widze tych niemieckich artikel przed rzeczownikami heheh no ale coz....
Odpowiadam na Pytanie Kamili:
" Anee dzieki za namiary, a czy moglabys napisac jeszcze ktora z dyskotek jest najlepsza wedlug Ciebie? Najlepiej zeby klub byl gdzies w centrum i grala w nim rozna muza na kilku poziomach. Fajnie by bylo jeszcze gdyby byl meski streaptise "
hmmm ciezko mi odpowiedziec bo jak bym znala takie DISCO to pewnie szalalabym kazdy tydzien...Z kulubow w ktorych bylam polecam Adagio i Havanna Club ...no ale tam meskiego streaptizu nie bylo Mysle ze Wy znacie lepiej Berlin niz ja... to kiedy ruszamy???
PS. a tak a propo to ostanio bylam z Jokerem Adamusem na bilardzie i mysle ze na disco tez powienien przyjsc....bo w bilarda gra rewelacyjnie
Pozdrowionka
Ania |
_________________ ...jesli wszystko jest jak ma byc, to bedzie dobrze... |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2006-10-27, 08:03 Re: ktora najlepsza???
|

|
|
| Anee napisał/a: |
PS. a tak a propo to ostanio bylam z Jokerem Adamusem na bilardzie i mysle ze na disco tez powienien przyjsc....bo w bilarda gra rewelacyjnie
Pozdrowionka
Ania |
*klania sie* Dziekuje za komplement, ty tez bardzo dobrze gralas. Ale tak ogolnie... Ze od czasu do czasu kula mi na stole w dziurke wpadla, to nie znaczy, ze dobrze umiem tanczyc...
Widze w innym temacie, ze termin stoi na 11.11., niestety nie bede mogl, ale bedzie na pewno jeszcze wiecej mozliwosci. |
|
|
|
 |
ela1351
Nowy

|
Wysłany: 2006-10-27, 17:56
|

|
|
Hej!
Jestem nowa na forum i od niedawna mieszkam w Berlinie, przedtem mieszkalam w Düsseldorfie. Chcialabym sie do Waszych wypadow dolaczyc i poznac jakies fajne polskie kolezanki.
Nie wiem czy z dyskoteka 11.11 wypali, bo akurat mam w ten weekend szkolenia. A tak sie cieszylam juz na Halloween.
No nic, dajcie znac jak gdzies, cos bedziecie organizowac.
Pozdrawiam,
Ela |
_________________ DO ODWAZNYCH SWIAT NALEZY ! |
|
|
|
 |
|
|