| Autor |
Wiadomość |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-06-11, 18:39
|

|
|
aha ...sa juz foty ze spotkania ,,zlotu,,
zapraszam do mojej galerji ...album jak by ktos nie wiedzial |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Monika0406
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-06-11, 19:04
|

|
|
przyszlibysmy oczywiscie tak jak mowilam ale niestety 23.06 to my do POLSKI walimy jak w dym!!!!!!!!!!!
tak wiec moi mili bardzo prosze o zmiane terminu bo .........!!!!!!!!!!!! |
_________________ .."To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".. |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
|
|
|
 |
Mallory30
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-06-17, 00:32
|

|
|
| Jak widze, fajnie sie bawiliscie. Ja niemoglam, Maurice znowu goraczkowal... Dozobaczenia na grillu. |
|
|
|
 |
gosienka5
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-06-19, 15:58 szukam znajomych
|

|
|
hejka ja od niedawna mieszkam w berlinie i chetnie bym poznala kogos nowego, bo poza moim chlopakiem i jego rodzicami nikogo tutaj prawie nie znam i strasznie mi sie nudzi jak siedze sama w domku:(
szukam tez chetne osoby, ktore pograly by zemna w pilke nozna bo kocham sport i w polsce gram w I-ierwszo ligowym klubie, a tutaj nie mam z kim pograc |
_________________ gosienka-5 |
|
|
|
 |
uko
Super Dyskutant /..-/-.-/---/

|
Wysłany: 2007-06-19, 18:17 Re: szukam znajomych
|

|
|
| gosienka5 napisał/a: | ...
szukam tez chetne osoby, ktore pograly by zemna w pilke nozna bo kocham sport i w polsce gram w I-ierwszo ligowym klubie, a tutaj nie mam z kim pograc |
Nie masz z kim pograc?:)
W sobote granie organizujemy:)
w pille nozna, siatkę i koszykówkę, mamy zamiar spotkać sie w miejscu gdzie są trzy boiska, pogramy we wszystko po trochu. Pasuje? Stosowny watek pojawi sie niebawem. bądź czujna.
pozdr
uko |
_________________ uko |
|
|
|
 |
|
|