Spotkanie 9-ego maja w Bundespressestrand
| Autor |
Wiadomość |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-26, 08:53
|

|
|
| Keine Grenzen... jak spiewal wisniewski misza |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-29, 18:07
|

|
|
Witam witam po dluzszej przerwie
Na grila i na trawce pobiegac mozna zawsze i raczej w dzien a wieczor lepiej w knajpce spedzic przy piwku . Nie wiem czemu wam sie Puntila nie podoba -mamy tam luz,nikt nas nie sciga za glosne zachowanie,szef nam od czasu do czasu dogadza mozemy siedziec w kupie,nie wszystkie fajne knajpki sa przystosowane dla znajomych w wiekszym gronie,
nazekacie a innych knajpek nie szukacie,czemu innych propozycji nie ma,znajdzcie i oferujcie kazdy moze wymyslic termin,podac godzine i knajpke wynalezc!
Ale tym razem znowu Puntila
KTO CHCE POGADAC I PIWKO Z NAMI WYPIC ORAZ POSMIAC SIE W NASZYM GRONIE ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!
Kamyla mam nadzieje ze bedziesz |
|
|
|
 |
Jaegermeister
Nieaktywny
|
Wysłany: 2009-04-29, 18:20
|

|
|
Chyba nikt nie napisal ze sie w Puntili nie podoba.
Wyliczylem tylko, kto byl skad na ostatnim spotkaniu i stwierdzilem, ze kazdy mial kawal drogi na PB. To wszystko. I ze moze fajnie by bylo brac latem pod uwage jakies miejsce pod chmurka.
Ja po wyproszeniu przez Pania Moderator i tak nie przyjde do Puntili, ale moze inni maja ochote na spotkanko "open air"?
Ewentualna propozycja - Café am Neuen See... super centralnie w Tiergarten przy jeziorku w zieleni... reflektowalby ktos? |
_________________ "Auf das elementare Zerwürfnis des Seins!" |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-04-29, 18:47
|

|
|
| Jaegermeister napisał/a: | , ale moze inni maja ochote na spotkanko "open air"?
Ewentualna propozycja - Café am Neuen See... super centralnie w Tiergarten przy jeziorku w zieleni... reflektowalby ktos? |
w piatek przy tej pogodzie nawet dla 2 osöb trudno znalezc miejsce ,a co dopiero dla kilkunastu
ale miejsce super to fakt |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
dzuma
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2009-04-30, 10:05
|

|
|
witam przygladam sie forum juz jakis czas i postanowilam sie tu zalogowac ...... chetnie bym spotkala sie w gronie swoich bo nikogo tu z polakow nie znam....... jesli bedziecie kiedys mieli spotkanko w zieleni chetnie sie pisze pozdrawiam |
_________________ bliska dla bliskich z dystansem do wszystkich..... |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2009-05-01, 23:06
|

|
|
UWAGA!
Zmiana lokalizacji i godziny!!!
Od godziny siedemnastej w Bundespressestrand, rezerwacje mamy.
http://www.derbundespressestrand.de/
Kapelle-Ufer 1
10117 Berlin |
_________________ The knight... |
| |
|
|
|
 |
Maq
Super Dyskutant Herr Batka :)

|
Wysłany: 2009-05-02, 15:21
|

|
|
| Jaegermeister napisał/a: | Chyba nikt nie napisal ze sie w Puntili nie podoba.
Wyliczylem tylko, kto byl skad na ostatnim spotkaniu i stwierdzilem, ze kazdy mial kawal drogi na PB. To wszystko. I ze moze fajnie by bylo brac latem pod uwage jakies miejsce pod chmurka.
Ja po wyproszeniu przez Pania Moderator i tak nie przyjde do Puntili, ale moze inni maja ochote na spotkanko "open air"?
ja jak najbardziej za jestem |
|
|
|
 |
Patrycja
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2009-05-04, 09:05
|

|
|
No piekna lokalizacja!! Oczywiscie bedziemy |
|
|
|
 |
szaramysza
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-05-04, 16:59
|

|
|
Ja niestety 9.05 nie moge (( ale bede sie cieszyc na nastepne spotkanie Mimo ze was nie znam |
_________________ Ein schöner Tag, wenn er zu Ende geht, ist nichts mehr, wie es war... |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-05-04, 22:21
|

|
|
| dzuma napisał/a: | witam przygladam sie forum juz jakis czas i postanowilam sie tu zalogowac ...... chetnie bym spotkala sie w gronie swoich bo nikogo tu z polakow nie znam....... jesli bedziecie kiedys mieli spotkanko w zieleni chetnie sie pisze pozdrawiam |
Zaciekawilo mnie - " chetnie sie pisze " - rozwiniesz ??? |
_________________ Jeśli a oznacza szczęście, to a=x+y+z, gdzie x - praca, y - rozrywki, z - umiejętność trzymania języka za zębami. |
|
|
|
 |
dzuma
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2009-05-05, 05:45
|

|
|
co jest do rozwiniecia? nie kreci mnie siedzenie w lokalu wieczorami wiec jak kiedys bedzie spotkanko w zieleni "pisze sie" czyli napewno sie pojawie |
_________________ bliska dla bliskich z dystansem do wszystkich..... |
|
|
|
 |
Vista81
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-05-05, 19:50
|

|
|
jesli uda mi sie namowic kogos, to tez bede. czy znajoma, ktora nie jest na tym forum aktywna moze mi towarzyszyc? chyba nie bedzie nikt przeciw? |
_________________ Iza |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2009-05-05, 20:43
|

|
|
| Vista81 napisał/a: | jesli uda mi sie namowic kogos, to tez bede. czy znajoma, ktora nie jest na tym forum aktywna moze mi towarzyszyc? chyba nie bedzie nikt przeciw? |
Przyprowadzac, nie pytac. |
|
|
|
 |
katrinvogue
Nowy

|
Wysłany: 2009-05-06, 13:09
|

|
|
....kurcze a tak szukalam spotkanka w waszym gronie i masz jest i to juz teraz a my mamy wlasnie 9maja gosci no nic czekam na kolejne na ktorym sie juz napewno pojawie pozostaje mi zyczyc szalonego spotkanka |
_________________ KASIA |
|
|
|
 |
tina0101
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-05-06, 22:24
|

|
|
jak sie nazywa ta knaipa,w ktorej sie spotykacie?i na jakiej jest ulicy?prosze o dokladne informacje!bede na pewno ale sie spoznie!
[ Dodano: 2009-05-06, 23:26 ]
ok,juz wiem!do soboty!!! |
|
|
|
 |
madziaf5
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-05-07, 11:45
|

|
|
TYlko wam pozazdrościć tego spotkania:))) Ja również piszę sie na następne bo na to nie dam rady:) Miło że takie coś organizujecie, szacuneczek dla pomysłodawcy |
|
|
|
 |
pawel80
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2009-05-07, 15:49
|

|
|
| Czesc , moze sie spoznie, ale na pewno dojade. Do zobaczenia! |
|
|
|
 |
Joker Adams
Moderator

|
Wysłany: 2009-05-08, 12:00
|

|
|
Mam nadzieje, ze deszczyk nas ominie... |
|
|
|
 |
Omega
Uzytkownik

|
Wysłany: 2009-05-08, 12:29
|

|
|
a jesli chodzi o kwestie organizacyjna, to jak Was mozna tam znalezc i rozpoznac?
z tego co kojarze to raczej duza lokacja... |
_________________ Lepiej nie zaczynać, niż zacząwszy nie dokończyć |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-05-08, 12:47
|

|