| Autor |
Wiadomość |
OsloManiacs
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-05-30, 22:55
|

|
|
@Lita to moja ksywka . A ja jestem z OsloMania.info i CoversMania.info - to moje sajty . To jak wbijasz się na zlocik? Bo ja będę 13 lipca . Piątek trzynastego .
@maremarie no to zapraszamy . 13 lipca .
Ludki termin zlotu to 13 lipca, w piątek trzynastego. Tylko trzeba by było jeszcze jakąś miejscówe ustalić . Co proponujecie? |
_________________ Dann macht es Bumm
WorldBusters.EU |
|
|
|
 |
Kamila
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-05-31, 10:41
|

|
|
To kiedy czerwcowe spotkanie? 8 czy 15-ty? Mi bardziej pasowalby 15-ty, ale jak ustalicie osmego to sie nie pochlastam
Marzena remont juz sie prawie konczy, przed nami intensywna weekend i powinno byc juz gotowe
OsloManiacs 13-ty piatek? Czemu nie, juz kiedys spotkalismy sie w piatek trzynastego i bylo bardzo sympatycznie. A jezeli chodzi o miejsc to mamy takie jedno na Prenlauer Berg |
_________________ KochamFotografie |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-05-31, 12:02
|

|
|
Mi wsio rybka PIA 15 czy 8 bardziej pasi????
Hej kolego nie ma sprawy moze byc 13 w piatek co tam niech koty sie zleca,niech kominiarze pozlatuja sie pod kominy, co tam moze sie jeszcze zdarzyc cos nie bardzo jestem z tymi zabobonami !
To date kochani date podawac albo tak albo tak a moze byc i tak!
Kama Prenzlauer Berg |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-05-31, 12:05
|

|
|
| zlot? a coz zo za zlot |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-05-31, 20:18
|

|
|
8 Prosze 8 !!!!!
14 mam op ((((((((((( |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
maremarie
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-06-01, 23:11
|

|
|
klops.... 8 mam odwiedziny..
Chyba ze bedzie chciala tez pojsc? dowiem sie
co to jest za lokal na PBerg? |
|
|
|
 |
Patrycja
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2007-06-03, 16:23
|

|
|
Hej!
Oj chetnie bym sie wybrala na ten zlot,ale ani 8 ani 15 mi nie pasuje.Pracuje do pozna.No,ale coz nigdy nie zbiora sie wszyscy jednego wieczora....
Pozdrowionka |
|
|
|
 |
OsloManiacs
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-06-07, 17:09
|

|
|
@kamila i @marzena no w takim razie Was zapisuje na piątek trzynastego . Skoro macie już swoją miejscówke no to nie mam nic przeciwko . |
WorldBusters.EU |
|
|
|
 |
maremarie
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-06-14, 23:22
|

|
|
| OsloManiacs napisał/a: | @kamila i @marzena no w takim razie Was zapisuje na piątek trzynastego . Skoro macie już swoją miejscówke no to nie mam nic przeciwko . |
Oslo ja przerzucilam sie na 14lipca grilek w treptow park, bo wole plenerek i grila - i dzien mi lepiej pasuje
no i piatek 13-tego....wystarczy ze juz mam czarnego kota, ktory co rusz droge mi przebiega |
|
|
|
 |
OsloManiacs
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-06-18, 17:43
|

|
|
@maremarie no w porządku. 14 też będę jeszcze w Berlinie, to może odwiedze Was . A 13'nastego najwyżej sam pobuszuje gdzieś . |
WorldBusters.EU |
|
|
|
 |
maremarie
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-06-18, 22:58
|

|
|
| OsloManiacs napisał/a: | @maremarie no w porządku. 14 też będę jeszcze w Berlinie, to może odwiedze Was . A 13'nastego najwyżej sam pobuszuje gdzieś . |
no to fajno |
|
|
|
 |
VENUS
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2007-07-04, 00:24
|

|
|
Witam i pozdrawiam wszystkich polakow w Berlinie ja bym sie tez chetnie dolaczyla do spotkania na piwko mimo to ze nowa jestem na forum mam nadzieje ze mam szanse co niektore osoby poznac |
|
|
|
 |
marzena
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-07-04, 00:27
|

|
|
Niestety ja 13 odpadam nie moge
Ale zycze milej zabawy WAM !!!!!
I zapraszam Wszystkich 14.07 dnia nastepnego na grila o godz. 16 wszystko tu jest napisane
http://www.poloniaberlin....t4206.htm#33080
Pozdrawiam Marzena |
|
|
|
 |
|
|