|
| Autor |
Wiadomość |
żyleta
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 5 razy Posty: 56 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2010-07-15, 13:17 Dentysta-PROTETYK
|

|
|
Pilnie poszukuje dobrego Dentyste-Protetyka, ktory zrobi most nazebny.
Moja dentystka, niestety tym sie nie zajmuje. Szkoda.
Byc moze ktos poleci kogos dobrego. |
|
|
|
 |
waldi6
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2010-08-05, 12:17
|

|
|
Hej!
Nie wiem, pewnie już nieaktualne pytanie, ale w razie czego napiszę, że mogę Ci polecić stomatologa do którego sam chodzę, ale znajduje się on we Wrocławiu... Dla mnie to nie jest problem, bo dość często bywam w swoim rodzinnym mieście, a droga też jest niezła (cały czas autobahn). Po pierwsze cała rodzina się tam leczy, więc wiem czego mogę się po nich spodziewać, a swoją drogą bardzo dobrzy lekarze tam pracują. Spokojnie mogę Ci polecić ten gabinet.
[ Dodano: 2010-08-05, 12:19 ]
Hehe, polecam Ci gabinet, a nawet nie podałem nazwy:) We Wrocławiu jest więcej niż jeden gabinet:p Chodzi mi o gabinet Tarabuła. Na ul. Świętego Mikołaja. To tak w ramach dopowiedzenia:) |
|
|
|
 |
Atman
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2011-06-10, 08:29
|

|
|
| Pani Dentystka Irena Malec-Malaszczak z Reinickendorfu, Scharnweberstr. 136', 13405 Berlin, Tel: 030/41939560, przystanek Kurt-Schumacher-Platz (U6) + Service Protetyczny w Berlinie, Tel: 0177/5391304 - to tak na przyszlosc, bo wiem ze temat z zeszlego roku. Serdecznie polecam_@. |
|
|
|
 |
żyleta
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 5 razy Posty: 56 Skąd: berlin
|
Wysłany: 2011-06-11, 15:16
|

|
|
| Dzieki, ale juz znalazlam super dentyste i juz jest po wszystkiemu. Jestem bardzo zadowolona. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|