|
ja proszę też o pomoc - przedszkole, Neukolln, co polecacie?
| Autor |
Wiadomość |
kwiatuszek82
Nowy

|
Wysłany: 2011-10-11, 12:10 ja proszę też o pomoc - przedszkole, Neukolln, co polecacie?
|

|
|
Czytam wszystko o przedszkolach co piszecie. Ale i tak jest jeden główny problem ... jak ja mam sie dowiedziec, czy dane przedszkole jest fajne? jesli nie od innej mamy .... Mieszkam przy Sonnenallee i widzę na spacerach parę przedszkoli, zazwyczaj nic nie jest napisane przed wejsciem - jakie to jest przedszkole czy prywatne czy państwowe. Poza tym nie wiem, jak one funkcjonuje, jak tam jest - opieka itd.
Dlatego też zwracam sie z prośbą -jezeli sa mamy które posylaja pociechy do przedszkola w okolicy Sonnenallee, blizszej i dalszej okolicy to prosze o kontakt ze mna i namiary na nie. Bede wdzieczna. |
|
|
|
 |
Vista81
Bardzo Aktywny

Pomogła: 3 razy Posty: 329 Skąd: z domu
|
Wysłany: 2011-10-11, 13:01
|

|
|
zadzwon do takiego przedszkola i umow sie na jakis dzien na spotkanie. bedziesz wtedy mogla to przedszkole obejrzec, zapytac o koncepcje, zajecia jakie w nim prowadza, ewentualne wolne miejsca, badz liste oczekiwania czy przedszkole jest dobre, czy nie najlatwiej bedzie ci sie dowiedziec na placach zabaw w ich poblizu. tam mozesz spotkac rodzicow i popytac, gdzie prowadza swoje dzieci i czy sa zadowoleni, czy nie |
_________________ Iza |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
- manga • phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|