Polozne z St. Joseph Krankenhaus wasze doswiadczenia?
| Autor |
Wiadomość |
orchidea85
Nowy

|
Wysłany: 2011-08-22, 16:16 Polozne z St. Joseph Krankenhaus wasze doswiadczenia?
|

|
|
Witam! Zastanawiam sie nad wyborem poloznej z St. Joseph Krankenhaus (inny szpital nie wchodzi w gre, gdyz mieszkam tuz obok). Wiem ze pracuja tam:
Krystyna Bergmann
Irene Massek
Elisabeth Rejewski
Hanna Skubida
Jola Waloszczyk
Szukam milej, rzeczowej, znajacej sie dobrze na swojej pracy kobietki, ktora w razie potrzeby sluzy rada i pomoca mlodej mamie. Ktora z pan bylaby godna polecenia?
Jak do tej pory znalazlam tylko info na temat pani Skubidy, o ktorej kraza dosyc roznorodne opinie i juz sama nie wiem co o tym sadzic.
Dzieki i czekam na wasze wpisy |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-08-22, 16:23
|

|
|
| orchidea85 napisał/a: | | Irene Massek |
Choc nie byla moja polozna mialam okazje ja poznac osobiscie.Bardzo sympatyczna babeczka jest na ,,twoje,, zawolanie. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY |
|
|
|
 |
andziulka25
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-08-22, 18:30
|

|
|
| Irene Massek byla mojom poloznom super Kobieta bardzo durzo mi pomagala i byla zawsze jak jom potzebowalam . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
orchidea85
Nowy

|
Wysłany: 2011-08-23, 08:25
|

|
|
| ok dzieki, a jak u innych mam? |
|
|
|
 |
ragazza2008
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 3 razy Posty: 54 Skąd: BERLIN
|
Wysłany: 2011-08-25, 12:18
|

|
|
Ja poznalam pani Irene u dr.Jakubka bo jest u niego we wtorki i piatki ...Bardzo mila i konretna kobietka Dala mi nawet swoj nr.domowy zeby w razie pytan czy problemu dzw. Natomiast pani Jola odbierala moj porod Gdyby nie ona to nie wiem jagbym urodzila bez zadnego znieczulenia,gdyz bylo juz na nie zapozno ... pokazal mi jak oddychac zeby skurcze mniej bolaly co bardzo pomoglo ... Przywrocila mnie do porzadku gdy zaczelam panikowac jak uslyszalam,ze mam rodzic bez znieczulenia Caly porod trwal 20 min. |
|
|
|
 |
AgaNow
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-08-25, 15:20
|

|
|
Ja chodzilam na kurs rodzenia do St. Joseph Krankenhaus . Prowadzily go Irene Massek i Hanna Skubida.
Bardzo super kobiety, a przede wszystkim bardzo konkretne. Rodzilam tez w St. Joseph Krankenhaus . Polecam |
_________________ Aga |
|
|
|
 |
polonus111
Nowy

|
Wysłany: 2011-08-26, 11:30
|

|
|
| Pani Massek jest super ale nie robi juz domowych wizyt,jedynie mozna ja spotkac u dr.Jakubka we wtorki i piatki |
|
|
|
 |
migotka
Nowy

|
Wysłany: 2011-09-23, 15:42
|

|
|
| Witaj. Rodzilam dwa razy w Sankt Joseph. Polecam polozna Jolanta Waloszczyk i Irene Massek. Polecam rowniez Malgorzate Kudoll byla moja polozna ktora przychodzila do domu po porodzie. Bardzo fajna i mila kobieta. Podaje strone internetowa tejze poloznej http://www.hebamme-gosia.de/ Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|