Stroj karnawalowy - Szukam sklepu
| Autor |
Wiadomość |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-18, 19:53 Stroj karnawalowy - Szukam sklepu
|

|
|
Mam pytanko do rodzicow jak w temacie.Szukam sklepu ze strojami karnawalowymi dla dzieci.Czy znacie moze jakies fajne sklepy gdzie jest duzy wybor tylko prosze nie wrzucac mi sklepow typu kik czy cos w tym stylu zalezy mi na czyms naprawde szczegolnym ( pierwszy bal dziecka:) ) cena nie gra roli.
Z gory dziekuje |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

Pomogła: 20 razy Posty: 1255 Skąd: a nie powiem.
|
Wysłany: 2012-01-18, 20:10
|

|
|
Wiem, ze Kaufhof ma co roku duzy wybor dla dzieci i doroslych.
W drogerii Müller tez kiedys widzialam. |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
lamorata
Aktywny uzytkownik ☮ Peace & Love ♥

Pomogła: 1 raz Posty: 79 Skąd: z za rogu
|
Wysłany: 2012-01-19, 20:41
|

|
|
| wiem ze na Hauptstr ecke Akazienstr jest sklep tylko i wylacznie z rzeczami na karnawal i helloween. |
|
 |
Blade
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2012-01-19, 21:21
|

|
|
| Na YORCKSTR 43 jest sklep z takim "zabawkami" |
_________________ mój fon: 015779301705 |
|
|
|
 |
haga78
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 94 Skąd: F-hain
|
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

Pomogła: 74 razy Posty: 2161 Skąd: Berlin-Steglitz
|
Wysłany: 2012-01-20, 10:05
|

|
|
| Daisy napisał/a: | | ( pierwszy bal dziecka:) ) cena nie gra roli. |
a nie przesadzasz??? dziecko bedzie i tak ten balik pamietalo o tyle-o ile......moze lepiej samemu cos wymyslec i postarac sie uszyc???wieksza satysfakcja bedzie i dla Ciebie i dla dziecka |
|
|
|
 |
lightblue
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-20, 11:34
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | | Daisy napisał/a: | | ( pierwszy bal dziecka:) ) cena nie gra roli. |
?wieksza satysfakcja bedzie i dla Ciebie i dla dziecka |
I na pewno nikt nie bedzie mial takiego samego.
I taniej.
Tylko pytanie, czy Daisy potrafi szyc i czy jest kreatywna... |
_________________ Błogosławieni Ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa.
Julian Tuwim |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-20, 12:48
|

|
|
Dzieki bardzo wam wszystkim.
Niestety Daisy nie umie szyc i zbytnio nie ma na czasu na szycie dwoch kostiumow a po drugie akurat w tym kierunku nie mam zdolnosci ,wszystko tylko nie szycie ale projektowanie jak najbardziej.
Ale serdeczne dzieki jeszcze raz. Aczkolwiek raczej bede zmuszona sama cos wymyslec bo w wiekszosci rozmiary kostiumow zaczynaja sie od 110 a mi potrzebne sa mniejsze.
Eh jak dziewczyny wyzej napisaly...Krakulce wykrakałyście mi i sama bede musiala cos wykombinować.
No prosze kto sie odezwal a moze kolezanka A podala by jakis nowy nr gg bo ze starego to do dzisiaj wiesci nie mam od ciebie chyba ze na cos foch |
|
|
|
 |
haga78
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2012-01-20, 13:40
|

|
|
No prosze kto sie odezwal a moze kolezanka A podala by jakis nowy nr gg bo ze starego to do dzisiaj wiesci nie mam od ciebie chyba ze na cos foch
Ech, ja to taki gagugadulec jestem, ze hej. GG juz nie mam, bo mi komp siadl.
Fochy to ja miewam , ale nie na Ciebie
Buziaki dla chlopakow- przedszkolakow (my startujemy 01.02 i juz mam stracha ) |
|
|
|
 |
haga78
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2012-01-20, 13:43
|

|
|
A i napisz moze jakie zyczenia kostiumowe maja chlopcy, to bedzie latwiej cos wyszukac. No i jaki rozmiar |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-20, 15:20
|

|
|
Daisy jeszcze jedno mi sie przypomnialo,czy dzieci lubia sie przebierac??? bo nie wszystkie lubia i chca,podpytaj,bo,zebys nie miala potem focha w domu przed balem pamietam,jak u corki w przedszkolu,czy potem w szkole bylo zawsze pare dzieci,ktore nie przebieraly sie i nie malowaly... |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-20, 15:31
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | | Daisy jeszcze jedno mi sie przypomnialo,czy dzieci lubia sie przebierac??? bo nie wszystkie lubia i chca,podpytaj,bo,zebys nie miala potem focha w domu przed balem |
Malgorzata pytalam sie maluchow w co chca sie przebrac jeden chce byc krolem drugi rycerzem ( tematem balu jest ,,zycie na zamku,,) ,ale niestety bede musiala ich ubrac tak samo bo potem zawsze sa awantury ( ewentualnie tylko kolorystyka moze sie roznic ).Nawet na co dzien w wiekszosci ubranek maja takie same,ludzie na ulicy pytaja czy to blizniaki zabawki tez musimy kupowac podwojnie bo kloca sie jak diabli :/ dopoki nie wyrosna z tego musimy tak robic robic.
Mam nadzieje ze beda chcieli byc w kostiumach jak nie to trudno tylko juz nie kracz prosze bo wykraczesz |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-20, 15:49
|

|
|
juz nie bede krakac powodzenia !!!! |
|
|
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-01-20, 18:02
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | | juz nie bede krakac powodzenia !!!! |
Dam znac jak bylo ale to jeszcze mamy troszke czasu bo bal w lutym |
|
|
|
 |
ajakaga13
Dyskutant

Pomogła: 5 razy Posty: 434 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2012-01-20, 22:45
|

|
|
| Kaufhof na Alexanderplatz jest ogromny wybór i nawet dla maluszków jeszcze nie chodzących. |
|
 |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2012-02-05, 12:39
|

|
|
| ajakaga13 napisał/a: | | Kaufhof na Alexanderplatz |
Dzieki bardzo wlasnie tam zakupilam bo kolo mnie w galeri kaufhof nie bylo rozmiarow Ale stroje juz sa teraz tylko czekac na bal
Dzieki wszystkim za namiary... |
|
|
|
 |
mcda
Uzytkownik

|
Wysłany: 2012-02-08, 23:26
|

|
|