|
Szpital w okolicach Prenzlauer Berg.
| Autor |
Wiadomość |
annab
Nowy

Pomogła: 1 raz Posty: 8 Skąd: Prenzlauer Berg
|
Wysłany: 2011-10-20, 11:14 Szpital w okolicach Prenzlauer Berg.
|

|
|
Witajcie,
wiem, że temat szpitali był poruszany wiele razy, jednak spróbuję raz jeszcze i poproszę o świeże opinie.
Jestem w 7 m-cu ciąży, w tym momencie jestem jeszcze w Polsce, jednak za ok m-c planuję już być w Berlinie na stałe.
Jestem na etapie poszukiwania szpitala, w którym urodzę oraz lekarza ginekologa.
Czy moglibyście podzielić się swoimi opiniami i doradzić mi szpital w okolicach Prenzlauer Berg? Szukam także lekarza ginekologa w tej okolicy, nie musi być polskiego pochodzenia, wystarczy mi, że będzie porozumiewał się w języku angielskim i będzie kompetentny.
Liczę na Wasze doświadczenie Z góry dzięki.
Ania |
_________________ Nie jestem doskonała, ale doskonale sobie z tym radzę |
|
|
|
 |
kaha.
Bardzo czesto tu bywa

Pomogła: 2 razy Posty: 151 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2011-10-21, 13:04
|

|
|
Hej Annab,
tutaj poruszam podobny temat:
http://www.poloniaberlin....8281.htm#117452
możesz sobie poczytać. Też mieszkam na PB (i też jestem w 7. miesiącu). Z racji odległości wzięłam pod uwagę dwa szpitale: Caritas-Klinik Pankow lub w Vivantes Klinikum im Friedrichshain i zdecydowałam się na ten drugi, bo mają też oddział dziecięcy.
Powodzenia! |
_________________ "alle sind wir Ausländer übersetzt ins Deutsche" |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|