Szukam polskie Mamy na spotkania z dziecmi
| Autor |
Wiadomość |
Daisy
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2011-05-30, 14:18
|

|
|
Zanim ty i kasia_czarny sie odezwalyscie byla cisza wiec niestety ja odpadam gdyz moj misiek w pracy.Mial wczesniej przyjechac ale ze jw napisalam nikt sie do poludnia nie odezwal konkretnie wiec powiedzialam mojemu ze nich tyra dalej.Tak wiec ja odpadam.
Ale jeszcze bedzie okazja daleko od siebie az tak nie mieszkamy |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Kh2FRFhS7QY |
|
|
|
 |
mcda
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-06-02, 10:59 cd.
|

|
|
Dziewczyny, jeśli coś naprawdę ustalicie niedaleko mnie, to skrobnijcie do mnie na maila magda.grzyw@gmail.com, bo ja tu rzadko bywam i znów przegapię. |
|
|
|
 |
monika.pfau
Nowy

|
Wysłany: 2011-06-15, 11:49 Spotkanie poniedzialek 27.6. 14h, Spielplatz Bergstr/Mitte
|

|
|
Chesc Mamuski!
Ja zaczalam ten temat i teraz proponuje pierwsze spotkanie. Nie jest latwo sie umowic, dlatego proponuje ten jeden termin, aby wogule zaczac. Kto przyjdzie to przyjdzie. Mozemy zawsze raz w tygodniu ustalic jeden dzien obowiazkowy, np poniedzialek, i sie spotykac w roznych miejscach. Bede teraz prywatnie prowadzila liste z mamuskami, ktore chca dostawac newsletter w ktorym bede wysylala terminy na nowe spotkania. Prosze sie zapisac adresem emailowym i imiem i nazwiskiem pod: monobelli@gmail.com
Jako pierwszy termin proponuje:
27.6. poniedzialek, o godz 14h na Spielplatz na Bergstrasse w Mitte (naokolo sa kafejki, mozna cos zakasnac, sa lawki i trawa do siedzenia i lezenia...)
Link:
http://maps.google.de/map...004823&t=h&z=18
.
Ciesze sie na was.
Monika |
|
|
|
 |
Madleine
Aktywny uzytkownik

Pomogła: 1 raz Posty: 85 Skąd: Berlin
|
Wysłany: 2011-06-15, 12:40
|

|
|
Grupy zabawowe " Przedszkolaki" zapraszaja w kazdy piatek na wspolna zabawe.
Numer kontaktowy:
030/ 805 85 383
Magdalena Radziewicz
pedagog, logopeda |
|
|
|
 |
zorka
Nowy

|
Wysłany: 2011-06-19, 13:02
|

|
|
Witam serdecznie,
Jest ktoras z Was z Charlottenburga? Mam 17-miesieczna coreczke, ktora zaczyna wreszcie chodzic i ciezko mi usiedziec z nia w domu:)
A przy tak pieknej pogodzie najfajniej jest na jakims placu zabaw. Mamy jednak obie dosc zabawy we dwojke (Tatus musi do pozna pracowac),
wiec my od 16:00 jestesmy gdzies 'w drodze', place zabaw, albo cos:) Jesli ktoras z Was ma chec spotkac sie i wspolnie pobawic, to chetnie zapraszam.
Piszcie, prosze, maile, bedzie prosciej sie umowic.
Pozdrawiamy cieplo!
Leonie z mama |
_________________ Ein Mensch mit Charakter braucht keine Prinzipien. |
|
|
|
 |
monika.pfau
Nowy

|
Wysłany: 2011-06-30, 17:03 Nastepne spotkanie
|

|
|
Proponuje nastepne:
Poniedzialek, 4.7. godz 14
znowu na placu zabaw miedzy Ackerstrasse i Bergstrasse
Tu jest link na google maps
http://maps.google.de/map...009645&t=h&z=16 |
|
|
|
 |
monika.pfau
Nowy

|
|
|
|
 |
viorelka
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2011-08-12, 21:01
|

|
|
witajcie! z checia do was dolacze jesli mozna Jestem mama 8 miesiecznego synka, mieszkam na Wimersdorf. |
|
|
|
 |
|
|