Wysłany: 2011-10-27, 22:56 Z JAKIEJ FIRMY FOTELIK DO AUTA
Witam duzo osob ma tu dzeci wiec prosze o rade z jakiej firmy kupic fotelik do auta dla 10-12 miesiecznego dziecka ktore juz potrafi dobrze siedziec ... Chodzi mi zeby fotelik mial funkcje ze mozna go zrobic na pol lezaco czy jakos tak .... Zastawiam sie narazie nad jakims Maxi Cosi a moze sa lepsze firmy W sumie mam jeszcze jakies 3 miesiace zanim maly bedzie porzadnie siedziec ale chcialabym juz wiedziec z jakies firmy i model warto kupic .... cena w sumie bez znaczenia bo chce zeby dziecko mialo wygodnie ...Pozdrawiam
Popieram.Ja mam trojke dzieci i wszystkie maja tylko i wylacznie foteliki firmy Maxi Cosi.
Wygodne ,latwa tapicerka do scigania i prania ,latwe zapiecie pasow aczkolwiek nie dla dzieci jesli kupisz np priori czy tobi lub pearl ( wszystkie mam przerobione ) to mozesz dzieciatko juz spokojnie wlozyc w tym wieku Do tego posiadaja kilka możliwości zmiany pochylenia siedziska odpowiednia do wieku dziecka lub sytuacji np na czas snu.
Tak wiec osobiscie naprawde polecam
A noi w testach adac dostaja dobre oceny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum