1001 porad dla zielonego Emigranta
| Autor |
Wiadomość |
chochelka
Nowy

|
Wysłany: 2009-02-06, 15:48
|

|
|
Ja bym prosila o dalsze instrukcje nigdy w zyciu sie tak nie usmialam |
|
|
|
 |
Jaegermeister
|
Wysłany: 2009-02-06, 17:43
|

|
|
| 106. Jezeli nie wiesz gdzie jestes - wsiadz do metra. Gdy uslyszysz cichutkie i przyjazne "Zum dausendsten Ma! Wenn Se nit ausse Türen gehn, könn wir nit weiderfahrn!!!" lub tez "Midm Fahrrad nischt innen ersten Waagn!!!" znaczy ze jestes w Berlinie. |
|
|
|
 |
mariogozzi
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2009-02-13, 17:14
|

|
|
Nie specjalny ze mnie pochlebca , lecz krolowi , co krolewskie ,
Jäger - jestes King , jestem drugi poszczany po chochelce , i to po pachy . |
|
|
|
 |
Moniq
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-05-26, 14:16
|

|
|
Przyznam ze przeczytalam wszystko od dechy do dechy i takiego ubawu juz dawno nie mialam a wiec gdzie ciag dalszy |
_________________ Czesto smak zycia odbiera apetyt... |
|
|
|
 |
no_name_
Dyskutant

|
Wysłany: 2009-05-26, 15:31
|

|
|
107. No to ja cos dopisze Prosze sie nie zdziwic drogie kolezanki, jesli jakis przystojny, ciemnowlosy mezczyzna po 40- stce wysiadajacy w BMW, wygladajacy conajmniej nie na Polaka, ani nie na -Niemca, zapyta sie: Yak mash na imie? I smiechnie sie, zapraszajac na kawe Nie wiem, dlaczego jestesmy tak rozpoznawalne i dlaczego tak ta "kawa" zawsze sie zaplacze, ale mimo wszystko prosze sie jednak nie zdziwic Moja rada: Kawa nie znaczy kawa! Proponuje nie odpowiadac na tego typu zaczepki i isc w kierunku przeznaczenia |
| |
|
|
|
 |
Moniq
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2009-05-26, 16:24
|

|
|
Aj to prawda ale ja tam w sumie z reguly prawie zawsze spokoj mialam-wciaz slysze ze wygladam na niemke |
_________________ Czesto smak zycia odbiera apetyt... |
|
|
|
 |
klon
Uzytkownik

|
Wysłany: 2011-12-16, 17:52
|

|
|
| Moniq napisał/a: | Aj to prawda ale ja tam w sumie z reguly prawie zawsze spokoj mialam-wciaz slysze ze wygladam na niemke |
Mysle, ze to nie byl komplement... |
|
|
|
 |
|
|