chuda ? a może w sam raz ? jak to jest z tą figurą ?
| Autor |
Wiadomość |
KOZA7777
Uzytkownik

|
Wysłany: 2007-12-06, 19:45
|

|
|
o tak !!!!!!!!!!!!!!!!!
polubić siebie
tego stwierdzenia mi brakowało |
|
|
|
 |
Nika
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-12-07, 13:44
|

|
|
No to ciesze sie ze moglam pomoc...... |
_________________ Pozdrawiam Nika
 |
|
|
|
 |
Zuza_08
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2008-09-09, 20:36
|

|
|
Oj to jest temat rzeka....a ja wiem cos o tym bo "walcze" juz od dlugiego czasu z tym problemem.
Czasami to siebie lubie ale jak nadejda te dni kiedy wyglad w lustrze mnie przeraza to i humor zaraz sie psuje i nie ma natchnienia na walke z ta nadwaga - nazwijmy to po imieniu, a moze jakas wspolna mala niekoniecznie "walka" tylko sama przyjemnosc traceia kilogramow wspolnie???
..HHmmmm.... co Wy na to?? |
_________________ Zuza_08 |
|
|
|
 |
baranek
Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-11, 00:23
|

|
|
| Zuza_08 napisał/a: | | a moze jakas wspolna mala niekoniecznie "walka" tylko sama przyjemnosc traceia kilogramow wspolnie??? |
Proponujesz nam seks grupowy??? |
_________________ baranek |
|
|
|
 |
Zuza_08
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2008-09-11, 16:19
|

|
|
Hhhmm... i po raz kolejny "Mezczyzna" nie czyta dokladnie, tylko wybiera sobie jakas czesc z zalosci mojej wypowiedzi i doklada swoje "brudne mysli"..oj oj oj....
Jak to zawsze bywa gdzies ukryta jest prawda "glodnemu zawsze chleb na mysli" ale Drogi "baranku" wydaje mi sie ze pomyliles temat!!!
Wspolna walka to oznacza ze samotnie sie ciezko traci kilogramy, a jak jest wiecej chetnych osob z takim problemem lub tez tylko dla poprawienia sylwetki to przyjemnoscia bedzie wspolne tracenie kilogramow.............
Pppssssttttt...............ciekawe dlaczego "baranek" ?? |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-11, 18:48
|

|
|
| Zuza_08 napisał/a: | | Hhhmm... i po raz kolejny "Mezczyzna" nie czyta dokladnie, tylko wybiera sobie jakas czesc z zalosci mojej wypowiedzi i doklada swoje "brudne mysli"..oj oj oj.... |
Ciekawa teoria, zeby tylko byla tak prawdziwa jak pewnosc Zuzy
Baranek siegnal o wiele glebiej w temat. Seks spala weglowodany.
I o to chodzi. |
|
 |
Zuza_08
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2008-09-11, 19:18
|

|
|
Milo mi ze ktos w koncu docenil moje poswiecenie, czy sie myle????
Wiec po co TEMATY na tym forum...wiem "zawsze mozna zrozumiec druga osobe" przeciwnie do jej intencji...ile osob tyle zdan!! A propo wegllowodanow to jestem z zawode Lebensmitteltechnikerin.............STOP nie zebym sie chwalila, prosze mnie znowu zle nie zrozumiec.....czesto wiec mam stycznisc z kaloriami..bialkiem...itd.. |
|
|
|
 |
Jaegermeister
|
Wysłany: 2008-09-11, 19:21
|

|
|
Z kaloriami i bialkiem... ciekawe... Pisz dalej, wciagnalem sie!
NO I GDZIE TA FOTA! |
|
|
|
 |
Zuza_08
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2008-09-11, 19:27
|

|
|
Ciekawy jest rezultat jak juz mozna powiedziec, ze sie go osiagnelo!!!
Trzeba do odpowiednie osoby odpowiednie "gramowki" obliczyc i mozna trzymac sie tego i osiagnac cel.....lecz nie zawsze jest to takie proste..
wstyd sie przyznac....ale sama mam z tym problem... |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-11, 21:14
|

|
|
| Zuza_08 napisał/a: | Ciekawy jest rezultat jak juz mozna powiedziec, ze sie go osiagnelo!!!
Trzeba do odpowiednie osoby odpowiednie "gramowki" obliczyc i mozna trzymac sie tego i osiagnac cel.....lecz nie zawsze jest to takie proste..
wstyd sie przyznac....ale sama mam z tym problem... |
Przede wszystkim oblicz ile gramow bialka potrzebujesz na kilogram wagi ciala,
aby zachowac obecna wage i potem zredukuj etapami, ale to przeciez wiesz... |
|
 |
Zuza_08
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2008-09-12, 15:05
|

|
|
Dziekuje za rady.......ALE bardziej potrzebne by mi byly porady jak sie nie dac pokusie zjedzenia czegos slodkiego... bo przeciez jak Milchkaffee to i kawalek czegos lekkiego i najlepiej ze smietana....hhmmmm STOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..............tylko prosze nie "wyjadac z tekstu" smietany i dodawac brudne komentarze!!!
A zapomnialabym o najwazniejszym...."moj Partner lubi mnie taka jaka jestem i czesto mi to powtarza" a do tego moj wspolczynnik BMI stimmt!!
Z niecierpliwoscia czekam na rady.......................... |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-12, 15:42
|

|
|
| Zuza_08 napisał/a: | A zapomnialabym o najwazniejszym...."moj Partner lubi mnie taka jaka jestem i czesto mi to powtarza" a do tego moj wspolczynnik BMI stimmt!!
Z niecierpliwoscia czekam na rady.......................... |
No to chyba nie masz problemu. A rada na ewentualne "niejedzenie" powyzszych dodatkow jest jedna - nie jesz. To da sie zrobic. |
|
 |
Zuza_08
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2008-09-12, 18:38
|

|
|
.... nawiazujac do rady dla mnie to musze przyznac ze to zadna rada.
Drogi Jacku dziekuje za rade. Mysle jednak ze nie bardzo pomyslales jak to tak naprawde jest kiedy to sie probuje pare dni i odmawia sie roznych rzeczy a tu nagle i kusi... na male co nieco!!!
Jestes szczesliwcem jesli ten problem Cie nie dotyczy.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
selene
Uzytkownik

|
Wysłany: 2008-09-12, 19:01
|

|
|
Ja tam uwazam, ze czasem nie zaszkodzi zjesc czegos slodkiego... lubie niemieckie czekolady.. i chociaz tez staram sie jakos byc na diecie to jak mnie najdzie ochota to sobie kupuje cos dobrego .. chociaz wczoraj bylysmy z Agnieszka w Arkadi i zaszylsmy do takiego malego sklepiku ze slodkosciami... mmm jakie zapachy odrazu slinotok i jezyki na podlodze hihi.. chcialysmy cos kupic ale tak dlugo wybieralysmy i nie moglysmy sie zdecydowac ,ze w koncu .. ucieklysmy stamtad :p |
|
|
|
 |
bunnything
Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-15, 13:18
|

|
|
ojej musialas o tym przypominac ja najchętniej spróbowałabym wszystkiego w tym sklepie mniam.. |
_________________ Wenn das Leben dir eine Zitrone gibt, frag nach Salz und Tequila;p |
|
|
|
 |
Zuza_08
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2008-09-27, 18:46
|

|
|
Witam, co tak spokojnie z tym tematem... przeciez dni robia sie corac krotsze i nadchodzi ponury czas a wiec do lodowki hihii tam zawsze swieci swiatelko i podjadanie ale na szczescie nie wszyscy moga chodzic w ciuchach o rozmiarze 34 czy nawet 36.
Niooo moi Dodzy opiszcie prosze wasze slabosci..................hhhmmm?? moze o 24Uhr lody??
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

|
Wysłany: 2008-09-27, 21:32
|

|
|
| Zuza_08 napisał/a: | | moj Partner lubi mnie taka jaka jestem i czesto mi to powtarza | No to uwazaj, zebys tracac kilogramy nie stracila partnera! |
|
|
|
 |
Zuza_08
Poczatkujacy

|
Wysłany: 2008-10-14, 15:59
|

|
|
Mam czas dla siebie ale takze pomiedzy slodkosciami nie zapominam o moim "Ciachu" nawet pomimo pracy....ihihii hi hi a dieta to zawsze towarzyszy kobietom ktore przez male slobosci maja tu i owdzie troche wiecej ciala do calowania..
Na szczescie nie mam sie czego obawiac....a propo:moje "Ciacho" kocha mnie taka jaka jestem i dla niego nie moge - powiedzialabym chudnac...wiec trzymam sie i staram sie po prostu nie nabierac na wadze !!!!!!
pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|