forum.poloniaberlin.de
 Portal  Album FAQ  Szukaj Grupy Użytkownicy Firmy Tematy Kontakt   Rejestracja   Profil   Sprawdz wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat

Haha komentarze na allegro

Autor Wiadomość
Pia 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-06-22, 10:01   Haha komentarze na allegro

nie polecam. zapłaciłem za magnes neodymowy. ok. tylko ten magnes ma rozmiary 5mm na 5 mm. sprzedawca nie podał tego w opisie. ten magnes do niczego się nie nadaje. uważam to za oszustwo.
[Odpowiedź z:śro 24 sie 2005 01:16:36 CEST] W opisie nie było napisane?! A czy ty czytałeś opis człowieku. Za 1 zł myślał że kupi magnes wielkości kostki masła. A dostał magnes rozmiarów swego mózgu. Pozdrawiam

z przykrością stwierdzam, e mój mąż jest mocno rozczarowany zakupem, gdyż w zestawie brakuje sporo części..... Poza tym na aukcji podana była inna nazwa producenta - cytuję słowa męża. Trudno.
[Odpowiedź z:pon 25 lip 2005 21:53:09 CEST] Hmm z przykroscią stwierdzam że Pani mąż raz że nie czyta opisu aukcji a dwa to nie zna słowa relklamacja. Producent nie jest podany w opisie aukcji. Jegna wielka sciema. Trawka nie każdemu służy :) ) Cytuje słowa znajomego....

Zamowilem telefonicznie nie wyslal Po 30 dniach nazywa mnie chwastem a w mailu oskaza ze pale trawe Mam 46 lat i odradzam wszelkie z Nim kontakty Szkoda ze nie zdazyl go nikt wychowac...
[Odpowiedź z:pią 25 lut 2005 11:08:41 CET] Ja raczej watpie by ta osoba miała tyle lat ile podaje. Nie potrafi wytłumaczyc jedenej rzeczy jak to mozliwe że kupił Pan 22.01 twierdzi Pan że dzwonił 21.01 z ponagleniem że towar nie wysłany? Jak to możliwe ?! Czy Pan ma wechikuł czasu?

agnieszkagosc 
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2007-06-22, 11:33   

heheheheheheheheh swietne

Marcin
Administrator

Wysłany: 2007-09-22, 12:35   

Negatywny: UWAGA. nie kupujcie alufelg na allegro!!!!! Wygralem licytacje, i koles mi napisal, ze musze poczekac tydzien, bo musi zlokalizowac samochod z takimi alusami w W-wie.

Negatywny: Beznadziejny material-szyta w domu na wzór zdjecia-nie polecam jestem rozczarowany -ciekawe na jakiego sylwestra chyba w remizie na dechach

Negatywny: Zakupilam 3 zestawy po 3 aniolki i nie dostalam wszystkich 18, tylko 9

Negatywny: Dostalem po wygranej tranzakcji takiego maila: Przykro mi ale Noki nie ma, wlasnie wrocilem z wycieczki i okazalo sie ze moj braciszek ja opchnal. sorry moze jutro bede mial taka sama, dam znac czesc

Negatywny: Pan xxxxx jest naprawde niewpozadku. Zostalem przez tego uzytkownika wykozystany!

Negatywny: Negatyw
[Odpowiedz] (pierwszy negatywny komentarz) No cóz.... kiedys musialem stracic dziewictwo na allegro... i do tego nie z mojej winy czyli zostalem praktycznie zgwalcony....

Negatywny:najpierw debil trul mi przez tydzien, zalicytowal palant, wygral ten idiota, a na deser napisal ze juz nie chce tej gry. kawal kretyna ogólnie.

Negatywny: Po zakupie: "pieniadze wplace w poniedzialek. O ile znajde mBank w moim miescie ". Po wielu kolejnych przypomnieniach zaczalem sie zastanawiac, czy to nie bylo na powaznie. Minal miesiac z okladem i nic. Mejle ignoruje.

Negatywny: zakupiona proca okozala sie wielkim badziewiem po 20 strzalach z metalowych kulek gumki popekaly.NIE POLECAM OSZUSTA.po napisaniu meila z reklamacja gumek odpisal ze gumki beda w sprzedazy i zaprasza na aukcje.
[Odpowiedz] Jak sie domyslam ta 15 przy twoim nicku to iloraz inteligencji bo reszta kupujacych wiedziala, ze proca to proca a nie plug lub brony którymi na codzien rzucasz za stodola.Nie masz umiaru i nie zabieraj sie za rzeczy które Cie przerastaja

Negatywny: Niestety, towar niezgodny z opisem, co prawda tylko 2,99PLN. Facet powinien najpierw sprawdzic czy do pudelka mieszcza sie aku AA/R6, a dopiero proponowac mi sprawdzic czy mieszcza sie w poprzek. Po prostu gosc zrobil ze mnie kretyna.
[Odpowiedz] nie musze z ciebie robic kretyna ---- bo widze ze od urodzenia jestes DEBILEM !!! i to takim bez szkoly moje 3 letnie dziecko wklada tam 4 szt aku AA bo lubi sie tym bawic obróc DEBILU aku o 90 stopni i wsadzisz 4 szt ... no rece opadaja

Negatywny: **** Dziwne, ze w tych czasach 3 kartofle kosztuja 2500zl Kolez zamiast telefonu za 2500zl wyslal mi 3 kartofle... Zprawa zostala zgloszona policii

Negatywny: Koszulka uzywana, a nie tak jak w opisie nowa: brak opakowania, plamy pod pachami, na rekawach, zmechacona, pachnaca dymem papierosowym-nie jest napewno w bardzo dobrym stanie. Oprócz tego transakcja przebiegla prawidlowo, ale nie polecam :(
[Odpowiedz] Najlepszy towar jaki mialem w swoich rekach!!! Nie wiem skad ten negatyw?! Mieszkamy blisko mozna bylo sie odezwac i dojsc do porozumienia!!! Trzeba czasem ruszyc glowa!!!

Negatywny: towar niezgodny z opisem - sprzedajacy zdeklarowal sie dokonac zwrotu,niestety pustostan slowa,no cóz kazdy ma swoja cene .. PS.z takim dorobkiem taki numer - powinnas sie wstydzic :)
[Odpowiedz] zrobiles co chciales pochodziles w spodniach i chciales oddac trzebabylo od razu odeslac a nie po miesiacu !! po prostu ci sie znudzily. tobie negatyw bardziej zaszkodzi !!!!!!!!!!!!!!!! masz to co chciales

Sprzedaje, bo:

-Sprzedaje tylko dlatego, ze mam dlugowlosego bialego kota i praktycznie nie moge miec w domu czarnych rzeczy, bo musialabym je caly czas "odkudlac".

- Niestety musialabym chodzic na wdechu i z wciagnietym brzuchem nie mówiac, ze nic nie moglabym jesc. Az tak sie poswiecac nie bede.

-Postanowilem, ze znudzilo mi sie posiadanie kuli z rzelaza, wiec ja sprzedaje.

-Na gwaranci telefony sa z wyprzedazy komisu poniewaz kolega likfiduje komis

-Karte sprzedaje jako uszkodzona z powodu, ze do srodka komputera weszla mi mysz, która narobila na sciezki karty, które szlak trafil.

-Spodnie kupila moja mama zima przed ubieglorocznymi wakacjami ,ale sa jej za duze po tym jak przeszla na emeryture i zaczela inny niz siedzacy tryb zycia.

-Kasety byly uzywane, co widac po ryskach na pudelkach, ale potem rabneli mi samochód, nad czym ubolewam, i juz nie mam gdzie ich sluchac.

-Marynarka jest nowa, ani razu nie uzywana bo maz za szybko tyje

-Mialam ja raz na sobie na bardzo prestizowej miedzynarodowej konferencji, a teraz sie przebranzowilam i nie mam jej do czego nosic.

Nazwy aukcji i fragmenty opisow:

Sztruksowa sukienka zamszowa

Kretki do oczu

Torba - Hlebak wojskowy

Na duza stupke 44

SZKODZKA MODA NA POLSKIEJ ULICY

CHLOPAKOWE ORYGINALNE ADIDASY

MAM DO SPRZEDANIA PUL BUTY

Opel senator leflektory przud

PRZYZAD DO MASARZU STUP

Agregad prondo tfórczy BOSCH

Zestaw kosmetyków NOWYCH SZWECKICH ZOBADZ TO

NOKIA 6800 SPRAWNA INACZEJ

Ok nokia 3210 od wpozadku sprzedawcy

Predkosc obrotowa wentylatora to ok 1700 obr./min. (na oko)

Koszt przesylki to 10zl (6zl oplata pocztowa, 2zl opakowanie i 1zl priorytet)

agnieszkagosc 
Bardzo Aktywny

Wysłany: 2007-09-22, 13:33   

:mrgreen: :mrgreen:

Jack Daniels 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-09-22, 13:38   

Przyznam, ze nie czytalem do konca.
Oprocz akcentow rzeczywiscie smiesznych
(w calej tej tragedii) sa rowniez akcenty,
ktore polakom nie przystoja - polszczyzna.
Moje zwoje mozgowe sporej ulegly dewiacji
intelektualnej, byc moze na stale... (oby nie).
Moze sie wykaraskam...

alisa 
Super Dyskutant

Wysłany: 2007-09-22, 16:49   

Marcin napisał/a:
Negatywny: UWAGA. nie kupujcie alufelg na allegro!!!!! Wygralem licytacje, i koles mi napisal, ze musze poczekac tydzien, bo musi zlokalizowac samochod z takimi alusami w W-wie.

to jest Highlights :mrgreen:
szczere aż do bólu

Odpowiedz do tematu