|
kolejny autorski film z cyklu,,niezrozumiale historie,,
| Autor |
Wiadomość |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-18, 17:02 kolejny autorski film z cyklu,,niezrozumiale historie,,
|

|
|
...kabaczek records i 37procent pikczers , zapraszaja na projekcje filmu pt,,Chlopaki plywaki,,
http://video.google.pl/vi...416667357&hl=pl
.
jak by ktos nie rozumia sensu filmu ,dam wskazowke ,chodzi o kolpiel w extremalnie zimnej wodzie
kabaczekmaly.jpg
|
 |
| Plik ściągnięto 472 raz(y) 79.61 KB |
|
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-18, 23:15
|

|
|
)))))) |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-19, 15:08
|

|
|
Podoba mi sie, i owszem, na 100% , ale brakuje mi dowodow na te temperature . Z powodu braku termometra zanurzonego w wodzie wierze temu tylko tak na... 37%! |
|
|
|
 |
cyrylek
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-10-25, 10:12
|

|
|
| Bardzo fajne, fajny wstęp i musik |
|
|
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-10-30, 09:25
|

|
|
| Kobieta pracujaca napisał/a: | Podoba mi sie, i owszem, na 100% , ale brakuje mi dowodow na te temperature . Z powodu braku termometra zanurzonego w wodzie wierze temu tylko tak na... 37%! |
uwierz kobieto pracujaca..na jednym z ujec widac ludzi w kurtkach puchowych siedzacych na pomoscie. |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|