| Autor |
Wiadomość |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-09-15, 17:19 POMOCY DOBRZY LUDZIE
|

|
|
Kumpela obiecala mi odpalic 50 euro jak jej pomoge znalezc 3 roznice w tych obrazkach moze ktos jest bardziej spostrzegawczy-dzieki z gory-kliknij w link
http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-15, 17:33
|

|
|
| A ODSTAPISZ TO 50 EURO ????;)) |
_________________ pozdrawiam Pia |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-15, 17:35
|

|
|
hehe ale madre !
dopisz zeby nie ogladac przy dzieciach,kiedys tez mi zrobil ktos taki numer a akurat ash sie bawila kolo kompa i strasznie sie wystraszyla ;( |
|
|
|
 |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-09-15, 17:40
|

|
|
| Jak ja to zobaczylam to az sie poplulam hahahahahaah |
|
|
|
 |
cyrylek
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-09-16, 11:39
|

|
|
| dawno nikt mnie tak nie przestraszył a w dodatku mialam dosyc głosno ustawione głosniki woooowwwwwww |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-16, 11:46
|

|
|
| Waleria0 napisał/a: | | Jak ja to zobaczylam to az sie poplulam hahahahahaah |
MNIE TO AKURAT NIE ROZSMIESZYLO |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-16, 12:19
|

|
|
mnie rowniez nie rozsmieszylo to i dzieki Pia,ze napisalas to o dzieciach,ze nie puscilam tego wczoraj przy Alex-mielismy kiedys z nia podobny "szok"-dzieki-wiecej nie chce.
Smieszne to wcale nie jest
Moze Waleria dzieci nie ma,to nie zdaje sobie sprawy,jaka krzywde moze czyms takim wyrzadzic dziecku,no i rodzicom rowniez |
|
|
|
 |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-09-16, 15:03
|

|
|
ech nie przesadzajcie znowu dzieciaki od czegos takiego na pewno nie znerwicowieja,gdzie poczucie humoru??
",jaka krzywde moze czyms takim wyrzadzic dziecku,no i rodzicom rowniez" A drastyczne baji ktore wasze pociechy ogladaja to krzywdy nie wyrzadzaja,a w przdszkolu niegrzeczne zabawy to tez nie itd itdBEZ PRZESADY drogie panie |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-16, 16:06
|

|
|
Nie twierdze,ze po czyms takim trzeba rodzinna terapie u psychologa przeprowadzac,ale pare nocy mozna miec z glowy,jak dziecku sie cos takiego przysni i z rykiem przyjdzie do mojej sypialni,moje dziecko ma ponad 8 lat i wiem nie od dzisiaj,ze cos takiego mogloby ja mocno wystraszyc-poczekaj,jak bedziesz miala swoje i takiemu trzy-czterolatkowi zaserwuj cos takiego.
Tak,ze nie wypowiadaj sie na ten temat,co dziecko przestrasza,a co nie-to mnie wystraszylo,nie mowiac o dziecku i za zabawne tego wcale nie uwazam.
P.S Moja corka zadnych starsznych lub glupich (typu pokemony & co ) nie ogladala i nie bedzie ogladac,bo wybieramy razem programy,czy bajki takie,zeby cos wniosly dobrego do jej osobowosci,a nie te przede wszystkim japonskie bzdety.
Od razu widac,ze nie masz jeszcze dziecka.
Pozdrawiam i zycze Ci milego weekendu. |
|
|
|
 |
Pia
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-16, 19:10
|

|
|
droga Walerio
moje dziecko nie oglada glupich bajek,ani nie ma w przedszkolu niegrzecznych zabaw
juz o to zadbalam wybierajac przedszkole
a co do poczucie humoru hmmm widac ze ty go nie masz skoro smieszy Cie taka glupota ! |
|
|
|
 |
o_malgos
Aktywny uzytkownik

|
Wysłany: 2006-09-16, 19:30
|

|
|
Boze okropne przestraszylam sie strasznie!
Malo smieszny ten dowcip!
Zgadzam sie z poprzedniczkami !! |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-16, 21:30
|

|
|
Witam szanowne Mamusie.
Widze, ze przyszlosc naszego Swiata jest w dobrych rekach.
Obywatele bez nalogow, glupich mysli, praworzadni, zadbani...
Sielanka. Jednak rzeczywistosc bylaby dla nich (dzieci) lepsza.
Jako odroznic dobro od zla? Gdzie i jak nauczyc sie tego? |
|
 |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-09-17, 14:03
|

|
|
| Malgorzata napisał/a: | Nie twierdze,ze po czyms takim trzeba rodzinna terapie u psychologa przeprowadzac,ale pare nocy mozna miec z glowy,jak dziecku sie cos takiego przysni i z rykiem przyjdzie do mojej sypialni,moje dziecko ma ponad 8 lat i wiem nie od dzisiaj,ze cos takiego mogloby ja mocno wystraszyc-poczekaj,jak bedziesz miala swoje i takiemu trzy-czterolatkowi zaserwuj cos takiego.
Tak,ze nie wypowiadaj sie na ten temat,co dziecko przestrasza,a co nie-to mnie wystraszylo,nie mowiac o dziecku i za zabawne tego wcale nie uwazam.
P.S Moja corka zadnych starsznych lub glupich (typu pokemony & co ) nie ogladala i nie bedzie ogladac,bo wybieramy razem programy,czy bajki takie,zeby cos wniosly dobrego do jej osobowosci,a nie te przede wszystkim japonskie bzdety.
Od razu widac,ze nie masz jeszcze dziecka.
Pozdrawiam i zycze Ci milego weekendu. |
Piszesz ze masz 8 letnie dziecko wiec nie rozumie zdania typu "takiemu trzy-czterolatkowi zaserwuj cos takiego."
Poza tym wydaje mi sie ze internet tez nie wnosi nic dobrego w zyciu dziecka tymbardziej jesli nie skonczylo 14 lat.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Waleria0
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-09-17, 14:11
|

|
|
a co do poczucie humoru hmmm widac ze ty go nie masz skoro smieszy Cie taka glupota ![/quote]
Ja wlasnie mam poczucie humoru w przeciwienstwie do ciebie.A glupota ludzka mnie najbardziej smieszy. |
|
|
|
 |
Dominika
Bardzo Aktywny

|
Wysłany: 2006-09-18, 17:33
|

|
|
Ludzie nie przesadzajcie, ja tez sie wystraszylam, ale nie uwazam, ze trzeba od razu az tak reagowac. |
|
|
|
 |
eelbe
Aktywny uzytkownik

|
|
|
|
 |
SuperAlex
Bardzo czesto tu bywa

|
Wysłany: 2006-09-18, 20:36
|

|
|
| Jezuu ale okropne. Wkręciłem się i szukałem różnic......:D |
_________________ Życie bez roweru powoduje raka i choroby serca ©®™ |
|
|
|
 |
Ewa_30
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2006-09-20, 15:07
|

|
|
Jacku drogi,
dobra i zla mozna sie nauczyc na wiele sposobow i to, ze normalni rodzice dbaja o wlasciwy rozwoj swoich dzieci raczej nie powinno byc przedmiotem ironii. Myslisz, ze ten durny obrazek to wlasciwa droga? |
|
|
|
 |
Jack Daniels
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-20, 15:33
|

|
|
| Ewa_30 napisał/a: | Jacku drogi,
dobra i zla mozna sie nauczyc na wiele sposobow i to, ze normalni rodzice dbaja o wlasciwy rozwoj swoich dzieci raczej nie powinno byc przedmiotem ironii. Myslisz, ze ten durny obrazek to wlasciwa droga? |
Ewo_30 droga (to nie ironia),
Moje slowa byly ironiczne.
Dotyczyly jednak | Cytat: | | wybieramy razem programy,czy bajki takie,zeby cos wniosly dobrego do jej osobowosci | i to w sensie ogolnym, a nie wylacznie do powyzszego cytatu.
------------------------------------------------------
Piszesz "rodzice dbaja o o wlasciwy rozwoj swoich dzieci " -
okresle to inaczej: rodzice probuja zadbac o o wlasciwy rozwoj swoich dzieci.
Rodzic zawsze jest przekonany o slusznosci swoich decyzji, dopoki dziecko
nie ma i nie moze miec na nie wplywu czujemy sie "Nauczycielami na poziomie".
To uczucie zniknie ...niebawem, gdy dziecko podrosnie i samo zadecyduje
o wielu sprawach, nawet bez wiedzy rodzicow.
A ten nieszczesny obrazek to chyba niewiele znaczacy szczegol.
Po prostu widze to inaczej. |
|
 |
37procent
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2006-09-20, 15:40
|

|
|
| mam roznice ,statek po lewej na burcie ma inaczej napisana nazwe...serce mi zabilo tak na marginesie |
_________________ Polsko niemieckie studio reklamy w Berlinie>>> www.grafik-input.com
 |
|
|
|
 |
|
|