|
teksty z wnioskow ubezpieczeniowych
| Autor |
Wiadomość |
Ewa_30
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-02-23, 11:00 teksty z wnioskow ubezpieczeniowych
|

|
|
"Samochód odjechał i natknął się na naszego klienta, który wyleciał w powietrze, a jego głowa przebiła przednią szybę, a następnie odturlała się ładnych parę metrów. Później samochód przyspieszył i naszemu klientowi, który w cudowny sposób oprzytomniał, udało się przejść przez jezdnię"
"Zatrzymałem się na poboczu, bo spod maski wydobywał się dym. Zorientowałem się, że samochód się pali, więc wyciągnąłem mojego psa i zacząłem gasić go kocem"
"Kiedy wracałem, trafiłem do nie swojego domu i wjechałem w drzewo, którego nie posiadam"
Formularz klienta, który przejechał krowę Pytanie: Jakie dał(a) Pan(i) ostrzeżenie? Odpowiedź: Zatrąbiłem. Pytanie: Jakie ostrzeżenia dała druga strona? Odpowiedź: Zamuczała.
Myślałem, że szyba jest opuszczona. Przekonałem się, że jest inaczej, kiedy wsadziłem w nią głowę
Mój samochód był zaparkowany zgodnie z prawem. I wtedy uderzył w auto stojące z tyłu"
Byłem przekonany, że temu staruszkowi nie uda się przebiec na drugą stronę, kiedy w niego uderzyłem."
"Zmieniłem pasy, spojrzałem na moją teściową, no i przejechałem przez barierki"
"Samochód przede mną uderzył w pieszego, ale on się podniósł i ja uderzyłem w niego drugi raz"
"Powiedziałem policji, że nic mi nie jest, ale kiedy zdjąłem kapelusz, zauważyłem, że mam pękniętą czaszkę" |
|
|
|
 |
Malgorzata
Super Dyskutant

|
Wysłany: 2007-02-23, 11:23
|

|
|
dobre |
|
|
|
 |
Gosia
Staly bywalec forum

|
Wysłany: 2007-02-23, 11:34
|

|
|
absolutnie cudowne |
|
|
|
 |
Kobieta pracujaca
Dyskutant

|
Wysłany: 2007-02-24, 13:25
|

|
|
... i troche makabryczne:
"Powiedziałem policji, że nic mi nie jest, ale kiedy zdjąłem kapelusz, zauważyłem, że mam pękniętą czaszkę"
Ale dobre! |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
• phpBB & Przemo © 2000-2011 poloniaberlin.de • polskojezyczne forum dyskusyjne z Berlina |
|
|
|